search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 23:56
MENU CLOSE

Ηλιόπουλος κατά ΣΚΑΪ και Αυτιά: «Αυτή είναι η εικόνα της ενημέρωσης στην Ελλάδα του Μητσοτάκη»

27.06.2022 11:09
iliopoulos_skai_new

Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος και ο βουλευτής και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του κόμματος, Μάριος Κάτσης, εξαπέλυσαν επίθεση μέσω Twitter κατά του ΣΚΑΪ και του δημοσιογράφου, Γιώργου Αυτιά, με αφορμή την επιλογή των καλεσμένων στην εκπομπή του.

Συγκεκριμένα, ο Αυτιάς έκανε ένα πολλαπλό τηλεπαράθυρο με τέσσερις καλεσμένους, οι οποίοι ήταν όλοι από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας (Άδωνις Γεωργιάδης, Χρήστος Τριαντόπουλος, Δημήτρης Καιρίδης και Σοφία Νικολάου).

«Αυτή είναι η εικόνα της ενημέρωσης στην Ελλάδα του Μητσοτάκη. Αυτός είναι ο λόγος που η χώρα είναι στον πάτο στην ανεξαρτησία του τύπου. Την επόμενη φορά περιμένουμε τον Μητσοτάκη να μιλήσει ως αγρότης για τις επιδοτήσεις», σχολίασε δηκτικά ο Νάσος Ηλιόπουλος.

«Μετρήστε και δηλώστε πόσους ΝεοΔημοκράτες βλέπετε στο panel του ΣΚΑΪ και κερδίστε 10 θέσεις πτώσης στον δείκτη ελευθερίας του Τύπου! 75% ΝΔ-16% ΣΥΡΙΖΑ η προβολή στα κανάλια. Τώρα που μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο πάμε για 90%-10%. Το ΕΣΡ υπάρχει ή καταργήθηκε;», έγραψε από την πλευρά του ο Μάριος Κάτσης.

Διαβάστε επίσης:

Ποια κοινωνική ομάδα θα κρίνει τις εκλογές και γιατί – Πότε θα στηθούν οι κάλπες

Φίλης για την εκτέλεση του χιμπατζή: «Δεν έχουν θέση στον πολιτισμό μας οι ζωολογικοί κήποι»

Σβίγκου: «Ζητάμε εκλογές από τον Δεκέμβρη, δεν αντέχει άλλο η κοινωνία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42