search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:16
MENU CLOSE

Η επιστροφή του Σον Πεν στο Κίεβο και η συνάντηση με τον Ζελένσκι (Video)

29.06.2022 14:37
Sean Penn-Zelenski-youtube

Ο σταρ του Χόλυγουντ Σον Πεν επισκέφθηκε για δεύτερη φορά το Κίεβο αφότου άρχισε ο πόλεμος στην Ουκρανία και συναντήθηκε με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, για να μιλήσουν για το ντοκιμαντέρ  που ετοιμάζει για τον πόλεμο.

Η συνάντηση Ζελένσκι-Πεν έγινε την Τρίτη και το γραφείο του προέδρου έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο διάρκειας 34 δευτερολέπτων, από την υποδοχή του 61χρονου ηθοποιού από τον πρώην ηθοποιό και νυν πρόεδρο της  Ουκρανίας.

«Χαίρομαι που σε βλέπω και πάλι. Είσαι καλοδεχούμενος», λέει ο Ζελένσκι στον Σον Πεν, καθώς του δίνει το χέρι για να τον καλωσορίσει.

«Από την πρώτη μέρα της εισβολής,  βρισκόταν στο Κίεβο και είδε με τα  μάτια του τι σημαίνει η ρωσική επιθετικότητα», έγραψε στον λογαριασμό του στο Telegram ο Ζελένσκι. «Όλος ο κόσμος σύντομα θα μπορεί να δει την αλήθεια για τον πόλεμο χάρη στην ταινία του. Σον, σε ευχαριστώ για την υποστήριξη στο κράτος και στον λαό μας».

Ο σταρ του Χόλυγουντ βρισκόταν στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου, όταν εκδηλώθηκε η ρωσική εισβολή και φρόντισε να καταγράψει με την κάμερά του εικόνες από την επίθεση, καθώς  εργαζόταν  ήδη πάνω σε ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την ρωσο-ουκρανική κρίση.

Τον περασμένο Νοέμβριο μάλιστα ο Αμερικανός ηθοποιός φόρεσε στρατιωτικό τζάκετ και κράνος και πήγε να μιλήσει με στρατιώτες στα σύνορα Ρωσίας-Ουκρανίας, μήνες πριν ξεσπάσει ο πόλεμος. Όταν άρχισαν να ηχούν οι σειρήνες στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο, ο Σον Πεν βρέθηκε ανάμεσα στους δεκάδες χιλιάδες Ουκρανούς που προσπαθούσαν να διαφύγουν προς την Πολωνία.

Η εμπειρία αυτή και οι εικόνες που κατέγραψε θα χρησιμοποιηθούν για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για λογαριασμό των VICE Studios, σύμφωνα με το Variety.

Διαβάστε επίσης:

Η ιστορία του Ιάπωνα Ροβινσώνα Κρούσου – Γύρισε στον «παράδεισο» για να πεθάνει (Photos/Video)

Τα βρετανικά ΜΜΕ δίνουν δύο χρόνια ζωής στον Βλαντίμιρ Πούτιν

Χάσκι έξω φρενών για το μπάνιο του «τα χώνει» στη groomer (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 07:08