search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:21
MENU CLOSE

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ποια είναι τα νέα στοιχεία στη δικογραφία που την «καίνε»

29.06.2022 22:21
Roula Pispirigou_new

Νέα στοιχεία- φωτιά , επιβαρυντικά για την Ρούλα Πισπιρίγκου, έχουν ενταχθεί στην δικογραφία για την υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης κόρης του ζευγαριού.

Πρόκειται για τέσσερα νέα στοιχεία που έχουν σχέση με την διερεύνηση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας, που κλείνει.

Την Πέμπτη, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει ως ύποπτη για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας καθώς η εισαγγελία απέστειλε κλήση σε ανωμοτί κατάθεση με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινης πράξης.




Τα νέα στοιχεία της δικογραφίας



Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, το πρώτο στοιχείο που μπαίνει στη δικογραφία είναι η 52 σελίδων έκθεση της παιδοψυχολόγου, που μελέτησε τις ζωγραφιές της Τζωρτζίνας, ενώ στη συνέχεια, πραγματοποίησε οκτώ συναντήσεις με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τον Μάνο Δασκαλάκη και άλλα πρόσωπα που γνώριζαν την 9χρονη.

Μάλιστα, όπως επισήμανε η παιδοψυχολόγος, η Τζωρτζίνα θέλει να κρατήσει αποστάσεις από τη μητέρα της και προσεγγίζει τον πατέρα της. Επιπλέον, ενώ ζωγράφιζε πάντα χρησιμοποιώντας χρώματα, η τελευταία ζωγραφιά της έγινε μόνο στυλό, κάτι που είναι ενδεικτικό της ψυχολογίας του παιδιού, ενώ το κυριότερο είναι ότι υπάρχει μία ζωγραφιά της Τζωρτζίνας, στην οποία γράφει «η μαμά μου έβγαλε ένα ουρλιαχτό» και δείχνει τρεις αγγέλους σε κύκλους.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, όταν η κατηγορουμένη ρωτήθηκε δύο φορές για τη συγκεκριμένη ζωγραφιά, η 33χρονη απάντησε αρχικά πως η Τζωρτζίνα την έκανε μια μέρα μετά τον θάνατο της Ίριδας και όταν ξαναρωτήθηκε, όμως, είπε πως την έκανε τρεις μέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας, όταν ήταν παρούσα σε καβγάδες των γονιών της.

Το δεύτερο από τα τέσσερα στοιχεία είναι μια γονιδιακή έκθεση καρδιολόγου από το Ωνάσειο, ο οποίος εξέτασε και την Τζωρτζίνα και την οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου, που επισημαίνει ότι τα τρία παιδιά δεν είχαν κληρονομικό πρόβλημα ώστε να εξηγεί τους θανάτους τους.

Το τρίτο στοιχείο που φέρεται να εντάχθηκε στη δικογραφία είναι οι συνομιλίες, με SMS, της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Τέλος, στην δικογραφία φέρεται να εντάχθηκαν τα αποτελέσματα τεστ DNA της Τζωρτζίνας, καθώς είχαν υπάρξει αμφιβολίες για την πατρότητα της 9χρονης.

Πάντως, επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για παιδί του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ο 27χρονος τράπερ που συνελήφθη για τον βιασμό 16χρονης είχε γυρίσει βιντεοκλίπ με όπλα και ανήλικους

Μύκονος: Διαρρήκτες «τρύπωσαν» σε ξενοδοχείο και «έγδυσαν» Ινδό τουρίστα

Γιώργος Τράγκας: Η Μαρία Καρρά καταθέτει προσφυγή κατά τη δέσμευση της περιουσίας της





google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50