search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:39
MENU CLOSE

Survivor – Άρης Σοϊλέδης: Συγκλονίζει η τραγική ιστορία της οικογένειάς του – Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Αντωνά (Video)

30.06.2022 12:12
soiledis-new

Για την τραγική ιστορία της οικογένειάς του μίλησε ο Άρης Σοϊλέδης στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, με τους συμπαίκτες του να ξεσπούν σε κλάματα.

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δύο από τα αδέρφια του μπλέχτηκαν στον κόσμο των ναρκωτικών, επισημαίνοντας ότι οι θάνατοι του ενός αδερφού του και του πατέρα του συνέβησαν σε διάστημα έξι μηνών.

Έπειτα, ο Άρης Σοϊλέδης μίλησε για τη γυναίκα της ζωής του για την οποία -όπως είπε- θα κάνει τα πάντα ώστε να είναι ευτυχισμένη.

Το σχετικό βίντεο προλήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Open με τη σύντροφό του, Μαρία Αντωνά να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Το όνειρό μου είναι να κάνω χαρούμενο αυτό το κορίτσι που με έχει στηρίξει αφάνταστα, να κάνουμε μια όμορφη οικογένεια. Να μπορώ να προσφέρω στην οικογένειά μου και τη γυναίκα μου τα πάντα και να βοηθήσω τα παιδιά μου να έχουν τις σπουδές τους και όλα αυτά τα εφόδια για να προχωρήσουν τη ζωή τους», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

«Εξιλέωση» για τον ΑΝΤ1: Μία ακόμη νέα παραγωγή στο «οπλοστάσιο» του καναλιού του Αμαρουσίου

Παιανία- Κάτω Κηφισιά μια Αττική οδός, δρόμος, για τον Γιάννη Σαραντάκο

Άγριες Μέλισσες: Η είδηση της απαγωγής πέφτει σαν κεραυνός στο Διαφάνι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 12:39