search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 03:39
MENU CLOSE

Κώστας Τουρνάς: «Δεν ξεχνώ τη μητέρα του Γιώργου Μαρίνου στο πρώτο τραπέζι να κλαίει» (Videos)

01.07.2022 15:04
kostas-toyrnas-new

Στα νέα ταλέντα του χώρου, όπως επίσης και στην τραπ σκηνή αναφέρθηκε ο Κώστας Τουρνάς, μιλώντας επιπλέον για την ομοφυλοφιλία.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Ανοιχτά», ο τραγουδιστής μοιράστηκε επίσης ένα περιστατικό που έζησε με τον Γιώργο Μαρίνο και τη μητέρα του.

«Μια εικόνα που δεν ξεχνώ ποτέ ήταν όταν η μητέρα του Γιώργου Μαρίνου καθόταν στο πρώτο τραπέζι. Πάντα ερχόταν σε μια παράσταση η μητέρα του, αλλά και ο πατέρας του. Ο Γιώργος έλεγε τότε, μια εξαιρετική μπαλάντα, όπου ανάμεσα σε άλλα, έλεγε “να είχα κι εγώ τη δική μου αγάπη”. Μιλούσε για την έλλειψη συντροφικότητας, ταιριού και αγάπης. Επειδή ήταν εξαιρετική μπαλάντα, μπορούσες να μπεις μέσα σε αυτό, συναισθηματικά» είπε και πρόσθεσε:

«Πολλές φορές κοιτούσαμε τον Γιώργο από την κουίντα, τους συναδέλφους, το κοινό και τις αντιδράσεις. κοιτάζω από την κουίντα τότε, τη μητέρα του Γιώργου κι ήταν ανέκφραστη, αλλά ήταν μούσκεμα κι έτρεχαν τα μάτια της. Για εμένα αυτό είναι σοκ. Σαν να της συμβαίνει κάτι και τη θλίβει».

Μιλώντας για τη σύγχρονη μουσική αλλά και για την τραπ, ο τραγουδιστής επισήμανε ότι διακρίνει έναν θυμό που δεν τον εκφράζει:

 «Η σύγχρονη μουσική σκηνή χαρακτηρίζεται χίλια τα εκατό από μία λέξη – κλειδί στα δικά μου μάτια, τον θυμό. Έχει έναν θυμό, ο οποίος είναι απόλυτα δικαιολογημένος. Άλλοτε μεταφράζεται σε βρισιές, και άλλοτε σε διεκδίκηση. Ακούς στα τραγούδια συχνά “θέλω, θέλω, θέλω”. Πίσω του κρύβει πάντα έναν θυμό.

Δεν είμαι φίλος της τραπ μουσικής, αυτού του είδους της έκφρασης, γιατί αγαπάω πολύ τη μουσική. H τραπ έχει έναν ρυθμό, μία πιεστική αντίληψη του ρυθμού, πεζό λόγο, ρίμα που δεν είναι εύκολο πράγμα και υπάρχουν εξαιρετικά ταλαντούχοι άνθρωποι σε αυτό. Εάν ένας άνθρωπος που ασχολείται με τη μουσική ξεθυμώσει, δεν ψάχνει να βρει φταίχτες και μιλήσει για τον εαυτό του, νομίζω ότι θα μας δώσει περισσότερα. Ο θυμός δεν είναι καλός σύμβουλος. Ωραία, θα είσαι ένας καταγγέλλων. Και λοιπόν;»

Τέλος, ο Κώστας Τουρνάς αναφέρθηκε στην ομοφυλοφιλία, τονίζοντας ότι υπήρξαν σκηνές που αντίκρυσε δίπλα σε ομοφυλόφιλους φίλους του που πραγματικά τον σόκαραν.

«Έζησα πολλά χρόνια με φίλους μου, που ήταν ομοφυλόφιλοι. Υπήρξαν κάποιες σκηνές που πραγματικά με σόκαραν, σχετικά με την κοινωνική τους πλευρά και τι περνάει ο καθένας μόνος του», υπογράμμισε.

Διαβάστε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Η συγκινητική ανάρτηση της «Μυρσίνης» – Πώς αποχαιρέτησε το Διαφάνι

Νικόλ Σέρζινγκερ: «Αναστάτωσε» τη Μύκονο με τον χορό της (Video)

Δέσποινα Μοιραράκη: Ο συγκινητικός επικήδειος στην κηδεία του Γιάννη Κοντούλη – «Σε αγάπησα υπερβολικά και κάθε τι δικό σου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07