search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:59
MENU CLOSE

Λίντα Εβαντζελίστα: Αγνώριστη μετά την αποτυχημένη επέμβαση – Δεν αντέχει πια να δει το σώμα της στον καθρέφτη (Photo)

01.07.2022 11:49
linda-evangelista-new

Αγνώριστη είναι η άλλοτε ιέρεια της πασαρέλας, Λίντα Εβαντζελίστα, η οποία έκανε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά την αποτυχημένη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής.

Η δημόσια εμφάνιση της Εβαντζελίστα έγινε λίγες μέρες αφότου ο πρώην σύζυγός της κατηγορήθηκε ότι «βίασε περισσότερα από 12 μοντέλα, κάποια από τα οποία ήταν μόλις 14 χρόνων».

Η 57χρονη Λίντα Εβαντζελίστα κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις μετά το 2016, όταν υποβλήθηκε σε κρυολιπόλυση για την αφαίρεση τοπικού πάχους, από την οποία όπως είπε η ίδια βγήκε «μόνιμα παραμορφωμένη».

Ύστερα από χρόνια απομόνωσης το πρώην σούπερ μοντέλο, που τον Φεβρουάριο δήλωσε ότι ζει «ντροπιασμένη», εντοπίστηκε με κάζουαλ εμφάνιση στη Νέα Υόρκη. Η Καναδή ιέρεια της μόδας φορούσε μια φαρδιά μαύρη φόρμα, και τζιν τζάκετ πάνω από ένα μπλουζάκι, σανδάλια και ήταν αμακιγιάριστη. Αργότερα την ίδια μέρα εθεάθη με φαρδιά γκρι φούστα αντί για την μαύρη φόρμα.

Το σοκ με τον πρώην σύζυγό της, που κατηγορείται για βιασμούς ανηλίκων

Η εμφάνιση της Λίντα Εβαντζελίστα στη Νέα Υόρκη έγινε λίγες μέρες αφότου κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι ο 72χρονος πρώην σύζυγός της, Ζεράλντ Μαρί, είχε οργανώσει ένα κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης κοριτσιών που φιλοδοξούσαν να γίνουν μοντέλα. Το κύκλωμα αυτό λειτουργούσε στο παρασκήνιο του πρακτορείου μόντελινγκ που είχε και λέγεται ότι ο ίδιος βίασε 13 κορίτσια, διότι θεωρούσε ότι οι παρθένες δεν έχουν φωτογένεια και επιπλέον τους χορηγούσε κοκαΐνη για να τις διατηρεί αδύνατες.

Ο Ζεράλντ Μαρί φέρεται να εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τις έφηβες όταν ήταν επικεφαλής του ευρωπαϊκού γραφείου της εταιρίας EliteModelManagement,στις δεκαετίες του 1980 και 1990. Ήταν η εποχή πο ο Ζεράλντ Μαρί θεωρείτο ο πλέον ισχυρός άνδρας στη βιομηχανία του μόντελινγκ.

Η 53χρονη σήμερα Αμερικανίδα Καρέ Σάτον στο πλαίσιο γυρισμάτων ενός ντοκιμαντέρ υποστήριξε ότι βιάστηκε πολλές φορές από τον Μαρί μετά την υπογραφή συμβολαίου με το πρακτορείο μόντελινγκ, το 1985, όταν ήταν 16 ετών.

Υποστήριξε επίσης ότι ο Μαρί, που ήταν σύζυγος της Εβαντζελίστα από το 1987 ως το 1993, την παρέδιδε «σε άλλους πλούσιους άνδρες σε όλη την Ευρώπη, όπου ήταν γνωστός ως ΄Χάρβεϊ Γουάινσταϊν΄ της βιομηχανίας της μόδας». Την ίδια τύχη με την Καρέ Σάτον είχαν και άλλα νεαρά κορίτσια, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της.

Οι δηλώσεις της Σάτον έγιναν στο πλαίσιο έρευνας για ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Ψάχνοντας για κορίτσια: Το πιο σκοτεινό μυστικό της μόδας». Ο Μαρί έχει αρνηθεί τις κατηγορίες αυτές.

Ψυχολογικά προβλήματα από την αποτυχημένη κρυολιπόλυση

Όταν κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά οι φήμες για τη σκοτεινή δράση του πρώην συζύγου της, η Λίντα Εβαντζελίστα είχε ήδη μπει στον λαβύρινθο των ψυχολογικών προβλημάτων που της προκάλεσε μία σπάνια αντίδραση στην επέμβαση που έκανε για την αντιμετώπιση τοπικού πάχους, το 2016. Με μία σοκαριστική ανάρτηση στο Instagram η Εβαντζελίστα ανακοίνωσε τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από τις δημόσιες εμφανίσεις.

«Ενημερώνω τους φίλους μου, που αναρωτιούνται γιατί δεν εργάζομαι ενώ οι συνομήλικές μου κάνουν καριέρα, ότι παραμορφώθηκα βάναυσα από την θεραπεία CoolSculpting της Zeltiq, η οποία είχε τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υποσχόταν», έγραψε η Λίντα Εβαντζελίστα.

Η θεραπεία κρυολιπόλυσης CoolSculpting, είχε ως στόχο την μείωση των κυττάρων λίπους, αλλά προκάλεσε τη διεύρυνση αυτών των κυττάρων, με συνέπεια σύντομα να γεμίσει το σώμα της «εξογκώματα», που την έκαναν να φοβάται ότι χάνει το μυαλό της.

Η θεραπεία «διόγκωσε αντί να απομειώσει τα κύτταρα λίπους και με άφησε μόνιμα παραμορφωμένη μετά από επώδυνες και ανεπιτυχείς διορθωτικές χειρουργικές επεμβάσεις . Έγινα, όπως γράφουν τα ΜΜΕ, αγνώριστη», δήλωσε λίγους μήνες αργότερα η Λίντα Εβντζελίστα στο περιοδικό People. Η περιπέτεια αυτή της προκάλεσε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα , καθώς όπως είπε, νόμιζε ότι τρελαίνεται, σταμάτησε να τρώει και δεν άντεχε να αντικρύσει το σώμα της στον καθρέφτη.

Η Εβαντζελίστα μετά την κρυολιπόλυση παρουσίασε μία σπάνια αντίδραση που αποκαλείται «υπερπλασία λίπους» και έχει εμφανιστεί στο 0,0051% των περιπτώσεων κρυολιπόλυσης .

Εκείνη την εποχή κρυβόταν και πέρασαν αρκετοί μήνες για να κυκλοφορήσει δημοσίως χωρίς μάσκα και αμακιγιάριστη.

«Δεν μπορώ πια να κρύβομαι και να φοβάμαι. Δεν αντέχω πια αυτόν τον πόνο. Γι αυτό αποφάσισα να μιλήσω», είπε η Εβαντζελίστα στο People.

Στη συνέντευξη αυτή ανακοίνωσε επίσης ότι έχει υποβάλει μήνυση κατά της εταιρίας Zeltiq Aesthetics Inc, ζητώντας αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, διότι πλέον δεν μπορεί να εργαστεί.

Διαβάστε επίσης:

Τομ Χανκς: Εντείνεται η ανησυχία για την υγεία του – Η δημόσια εμφάνιση που πολλαπλασίασε τα ερωτήματα (Videos)

Ουκρανία: «Ημερολόγιο πολέμου – Ημέρα 33η»

Μαρίνα Οβσιανίκοβα: Η δραματική ανάκριση και η πρωτοβουλία Μακρόν για την προστασία της (Video/Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09