search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:33
MENU CLOSE

Ούμα Θέρμαν: Συγκλονιστική εξομολόγηση από την κόρη της – «Δεν θα υπήρχα αν η μητέρα μου δεν έκανε άμβλωση» (Video)

01.07.2022 20:05
amvloseis-usa-3-new

Φουντώνουν οι αντιδράσεις στις ΗΠΑ μετά την απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ να απαγορεύσει το συνταγματικό δικαίωμα των γυναικών στην άμβλωση.

Ανάμεσα στους ανθρώπους που εξέφρασαν την έντονη αντίθεσή τους ήταν και η ηθοποιός της σειράς «Stranger Things», Μάϊα Χοκ, κόρη της Ούμα Θέρμαν και του Ίθαν Χοκ.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του Τζίμι Φάλον, έχοντας να μοιραστεί μια εντελώς προσωπική εμπειρία επί του θέματος.

Αφού ζήτησε και έλαβε την άδεια από τον οικοδεσπότη του «The Tonight Show» να βρίσει στον αέρα της εκπομπής, φωνάζοντας «γ@@ώ το Ανώτατο Δικαστήριο», η 23χρονη ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά, πως η ίδια δεν θα υπήρχε αν η μητέρα της, Ούμα Θέρμαν δεν προχωρούσε σε άμβλωση.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Netflix εξέφρασε πόσο συγκινητικό ήταν το άρθρο της μητέρας της το 2021 στην Washington Post, στο οποίο αποκάλυψε ότι είχε υποβληθεί σε άμβλωση ως έφηβη, λέγοντας πως «η μαμά μου έγραψε αυτό το πολύ όμορφο άρθρο για την άμβλωσή της που έκανε όταν ήταν πολύ μικρή και για το πώς, αν δεν την είχε κάνει, δεν θα γινόταν το άτομο που είχε γίνει και επίσης δεν θα υπήρχα». Και πρόσθεσε: «Η ζωή και των δύο γονιών μου θα είχε εκτροχιαστεί αν η μητέρα μου δεν είχε πρόσβαση σε ασφαλή και νόμιμη υγειονομική περίθαλψη, θεμελιώδη φροντίδα υγείας».

Εξήγησε επίσης ότι παρ’ όλο που «οι πλούσιοι άνθρωποι θα μπορούν πάντα να κάνουν αμβλώσεις», η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου θα επηρεάσει τις ζωές άλλων που «όχι μόνο δεν θα μπορούν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, αλλά θα χάσουν πραγματικά τη ζωή τους».

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στη Λίβερπουλ – Ο Σαλάχ υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025

Γιατί η κλιματική αλλαγή «απειλεί»… την παρμεζάνα (Photos/Video)

Ίλβα Γιόχανσον: Νέα πρόταση για την ενσωμάτωση θεμελιωδών δικαιωμάτων στο ελληνικό σύστημα ασύλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 13:31