search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:28
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Φωνές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αιφνιδιάσει με ανασχηματισμό και όχι εκλογές

01.07.2022 06:00
maximou new

Όλο και πιο έντονες είναι οι φωνές τις τελευταίες μέρες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αιφνιδιάζει με ανασχηματισμό και όχι πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. 

Το παράδοξο εδώ είναι ότι αυτό το λένε στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και όχι «γαλάζιοι». Δηλαδή, άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά τα οικονομικά και πέρασαν από δύσκολες θέσεις επί διακυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα θεωρούν ότι εκλογές θα γίνουν Απρίλιο – Μάιο και πως τώρα ο Μητσοτάκης θα κάνει ανασχηματισμό σε… βάθος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό το έχουν μεταφέρει και στον Αλέξη Τσίπρα, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – όπως φάνηκε και στη χθεσινή συνέντευξη στο Open – να είναι πεπεισμένος ότι εκλογές θα γίνουν τον Σεπτέμβρη. 

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που λένε για ανασχηματισμό και όχι για εκλογές προτάσσουν ως επιχείρημα την κατάσταση που υπάρχει στην οικονομία. Παράλληλα θεωρούν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ολοκληρώσει τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους και μετά να πάει σε εκλογές. 

Διαβάστε επίσης:

Νέα Δημοκρατία: Δεν κρύβουν το άγχος τους οι βουλευτές – Τα τηλέφωνα στους δημοσκόπους

«Λάθος του Μητσοτάκη που δεν “έκαψε” την απλή αναλογική το 2019 – Τώρα θα τρέχουμε»

ΠΑΣΟΚ: Οι κρυφές συζητήσεις για την «προοδευτική διακυβέρνηση» και την συνεργασία με Τσίπρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 11:28