search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 03:08
MENU CLOSE

Διώρυγα της Κορίνθου: Άνοιξε για λίγες ώρες και ξανάκλεισε (Video)

04.07.2022 19:46
Isthmos_new

Νέα κατολίσθηση πρανών σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, λίγες μόνο ώρες αφού είχε δοθεί στην κυκλοφορία η Διώρυγα του Ισθμού.

Στο σημείο έχει σταλεί ειδικό πλωτό, το οποίο ξεκίνησε εργασίες καθαρισμού του καναλιού, ενώ η διέλευση πλοίων διακόπηκε προσωρινά.

Οι πρώτες πληροφορίες του Loutraki365, έκαναν λόγο για κατολίσθηση, ωστόσο νεότερες ανεπίσημες πληροφορίες κάνουν λόγο για εργασίες απολάσπωσης στο βυθό του καναλιού, έτσι ώστε η διέλευση των πλοίων να γίνεται με ασφάλεια. Βέβαια είναι να απορεί κανείς γιατί δόθηκε στην κυκλοφορία η Διώρυγα, χωρίς να υπάρχει η προϋπόθεση ασφάλειας της διέλευσης των πλοίων.

Επισημαίνεται ότι άγνωστος παραμένει μέχρι στιγμής ο χρόνος που θα χρειαστεί για να ολοκληρωθούν οι εργασίες και να επιτραπεί και πάλι η διέλευση των πλοίων που περιμένουν καρτερικά σε Σαρωνικό και Κορινθιακό.

Αυτή την ώρα, αρκετά είναι τα πλοία που περιμένουν κυρίως από την πλευρά του Σαρωνικού, προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα νέα έργα αποκατάστασης.

Διαβάστε επίσης:

Βόλος: Μυστήριο με τον θάνατο της 14χρονης – «Δεν είχε γρατζουνιές» λέει ο παππούς του κοριτσιού (Video)

Φωτιές: Ενίσχυση των δυνάμεων σε Φωκίδα – Μήνυμα από το 112 σε Ηλεία (Videos)

Τραγωδία στην Κρήτη: Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση 23χρονη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 01:19