search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 06:46
MENU CLOSE

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθήνας η Άννα Ροκοφύλλου

04.07.2022 17:23
ROKOFILOU-MITSOTAKIS-12-NEW

Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ύστερα από συνάντηση στο γραφείο του, στο Μέγαρο Μαξίμου, η δικηγόρος, Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Άννα Ροκοφύλλου, θα είναι υποψήφια βουλευτής με τη ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Α’ Αθηνών.

«Έχοντας μια πολύχρονη προσωπική και οικογενειακή πολιτική διαδρομή στο χώρο του Προοδευτικού Κέντρου και της Σοσιαλδημοκρατίας, στις επερχόμενες εθνικές εκλογές αποφάσισα να συστρατευθώ με το εκσυγχρονιστικό ρεύμα σταθερότητας και συνέχειας του Κυριάκου Μητσοτάκη» ανέφερε η κυρία Ροκοφύλλου σε δήλωσή της.

«Όπλα μου στη νέα αυτή προσπάθεια θα είναι η επαφή μου με τους Αθηναίους, που σφυρηλατήθηκε στα 25 χρόνια που τους υπηρετώ ως αυτοδιοικητικό στέλεχος. Και ελπίζω ότι θα βρεθούν δίπλα μου, συμμεριζόμενοι την άποψή μου ότι η χώρα πρέπει να παραμείνει σε τροχιά ανάπτυξης, σιγουριάς και ανανέωσης που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2019», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Φωνές ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να αιφνιδιάσει με ανασχηματισμό και όχι εκλογές

Ανδρέας Παπαδόπουλος: Από Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Κακλαμάνης: Η πρώτη ανάρτηση μετά την περιπέτεια της υγείας του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 00:06