search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:07
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: «Κλείδωσε» η υποψηφιότητα της Μιλένας Αποστολάκη – Πού θα δώσει τη μάχη του σταυρού

05.07.2022 06:00
Milena Apostolaki_new

Η πρώην βουλευτής και Υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Μιλένα Αποστολάκη θα είναι οριστικά υποψήφια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Αποστολάκη θα είναι υποψήφια στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας. Η αλήθεια είναι ότι το όνομά της «παίζει» εδώ και μήνες. Το topontiki.gr μάλιστα είχε γράψει και τις ανησυχίες που είχε η ίδια στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ τον Μάιο

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες υπήρξαν διάφορα σενάρια πως η Μιλένα Αποστολάκη δεν θα δώσει την μάχη του σταυρού. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχει ξεκαθαρίσει και τις επόμενες μέρες μάλιστα η ίδια θα το ανακοινώσει επίσημα και θα αρχίσει να οργανώνει το γραφείο της

Πάντως, έχει ενδιαφέρον η παρουσία της Μιλένας Αποστολάκη στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον Ανδρέα Λοβέρδο καθώς και οι δύο έχουν κοινό εκλογικό ακροατήριο. Με τα σημερινά δεδομένα των δημοσκοπικών μετρήσεων το ΠΑΣΟΚ στον Βόρειο Τομέα θα βγάλει δύο βουλευτές. 

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο θα είναι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παπαδόπουλος ο πρώην Γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Βλάχος αλλά και το κομματικό στέλεχος με αναφορά στο κόμμα Ρένια Ζαρκαδούλα. 

Διαβάστε επίσης:

Υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Αθήνας η Άννα Ροκοφύλλου

Ευρωκοινοβούλιο: Ανδρουλάκης – Παπαδημούλης θα απαντήσουν στον Μητσοτάκη

Ευρωκοινοβούλιο: Ανδρουλάκης – Παπαδημούλης θα απαντήσουν στον Μητσοτάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 07:05