search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:39
MENU CLOSE

Σε πελάγη ευτυχίας ο Ταραντίνο – Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά

05.07.2022 17:14
Tarantino – new

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Αμερικανός σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο (Quentin Tarantino) καθώς η σύζυγός του, Ντανιέλλα Πικ έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού People.

Ο ιδιαίτερος κινηματογραφιστής και η σύζυγός του, κόρη του διάσημου Ισραηλινού τραγουδιστή και συνθέτη Tzvika Pick, έχουν ήδη ένα γιο που έχει γεννηθεί τον Φεβρουάριο του 2020.

«Η Ντανιέλλα και ο Κουέντιν Ταραντίνο είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Ντανιέλλα γέννησε το κοριτσάκι τους στις 2 Ιουλίου 2022, αδελφούλα του Leo, του πρώτου τους παιδιού», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους.

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο παντρεύτηκε σε ιδιωτική τελετή στο Λος Άντζελες την αγαπημένη του Ντανιέλα Πικ.

Λίγες μέρες πριν από τον γάμο ο Ταραντίνο ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Once Upon A Time in Hollywood», με τον Μπραντ Πιτ, τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο και τη Μαργκό Ρόμπι.

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος η παρουσιάστρια;


Μύκονος: «Κολλημένος» με την Ελλάδα ο Μάτζικ Τζόνσον – Δεύτερο «σερί» καλοκαίρι για διακοπές

Κριστιάνο Ρονάλντο: Οι «ονειρικές» διακοπές με το υπερπολυτελές γιοτ αξίας 6 εκατ. (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 20:38