search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:57
MENU CLOSE

Νίκος Ευαγγελάτος: Eίπε «καλό καλοκαίρι» στους τηλεθεατές του Live News

08.07.2022 21:42
EVAGGELATOS_NEW

Αυλαία έριξε για την φετινή τηλεοπτική σεζόν το Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, το απόγευμα της Παρασκευής, μέσα από τη συχνότητα του Μεγάλου Καναλιού.

Στο κλείσιμο της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής, μάλιστα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στο τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη του.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους στο Live News, ο Νίκος Ευαγγελάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω ότι κάθε φορά όταν κάτι φτάνει στο τέλος του είναι η ανάγκη όλων μας να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ. Μας εμπιστευτήκατε, εμπιστευτήκατε το MEGA που σε ελάχιστο χρόνο έγινε ένας πολύ μεγάλος σταθμός. Έφτασε στην κορυφή της τηλεθέασης και αυτή την εκπομπή την φέρατε στην κορυφή της ενημέρωσης».

«Δεν έχουν σημασία τα νούμερα, έχει σημασία όμως αυτή η εμπιστοσύνη. Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε και θα κάνουμε ακόμα περισσότερα την επόμενη χρονιά που θα έρθει

«Το ραντεβού μας λοιπόν, πρώτα ο Θεός, είναι για την 22η μέρα του Αυγούστου του 2022. Καλό καλοκαίρι» συμπλήρωσε ο Νίκος Ευαγγελάτος στο τελευταίο Live News για την φετινή τηλεοπτική σεζόν στο MEGA.

Διαβάστε επίσης:

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τη λήξη της συνεργασίας με την Φαίη Σκορδά

Τέλος από τον ΑΝΤ1 η Σκορδά: Αποχαιρέτησε με δάκρυα συνεργάτες και τηλεθεατές – «Θέλω να συνεχίσω να σας φτιάχνω τη διάθεση, αυτό μόνο» (Video)

ΕΡΤ: Τα βρήκε σκούρα ο παρουσιαστής – Πιάστηκε αδιάβαστος (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 00:52