search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:44
MENU CLOSE

«Πυρά» ΔΑΠ Νομικής κατά Κεραμέως: «Πούλησε τη ψυχή της για μία θέση στο υπουργείο»

08.07.2022 11:15
niki_kerameos_new

Αντιδράσεις και εντός της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι έχει προκαλέσει το νομοσχέδιο για τα ΑΕΙ που αναμένεται να κατατεθεί στην Βουλή την επόμενη εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων, με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο το υπουργείο Παιδείας προωθεί την κατάργηση των φοιτητικών παρατάξεων και θεσμοθετεί το ενιαίο ψηφοδέλτιο στις φοιτητικές εκλογές.

Αίσθηση λοιπόν έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής Αθηνών στην οποία χρησιμοποιεί πολύ σκληρές εκφράσεις για την αρμόδια υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Μεταξύ άλλων της καταλογίζει ότι «πούλησε τη ψυχή της για μία θέση στο υπουργείο» ενώ παράλληλα μιλά για «τροχονόμους συμφερόντων» και «θλιβερά φερέφωνα»,

«Μόνοι μας και όλοι τους. Εμείς με τη ΔΑΠ, αυτοί με την “εξουσία“. Εμείς με τους φοιτητές, αυτοί με τα συμφέροντα. Εμείς στα αμφιθέατρα, αυτοί στα υπουργεία», σημειώνει μεταξύ άλλων.

Η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Νομικής χαρακτηρίζει επίσης τη «θεσμοθέτηση φοιτητικών εκλογών με ενιαίο ψηφοδέλτιο» ως ένα μέτρο «βαθιά αναχρονιστικό» και τονίζει ότι «η κάποτε δυναμικότερη πολιτική νεολαία είναι πλέον ανύπαρκτη, διαλυμένη από την προηγούμενη ηγεσία της στα εξ ων συνετέθη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διαβάστε επίσης:

Πρόωρες κάλπες: Γιατί ο πρωθυπουργός εμφανίζεται να θέλει να τις κάψει – Ξεκίνησαν τα σενάρια ανασχηματισμού της κυβέρνησης

Τσίπρας: Έλλειμμα σοβαρότητας και ευθύνης του πρωθυπουργού – Αναγκαία η πολιτική αλλαγή για να βρει η χώρα τον βηματισμό της

Οικονόμου: Ο ορίζοντας του κ. Τσίπρα φτάνει μόνο μέχρι την κομματική του επιβίωση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 11:42