search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:22
MENU CLOSE

Κόσμος πάει κι έρχεται στα κανάλια – Μεταγραφές και ανακατατάξεις

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2237
7/7/2022
09.07.2022 07:35
Fai Mavragani_new

Δεύτερο κύκλο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1 αναμένεται να ανοίξει από το φθινόπωρο η Φαίη Μαυραγάνη.

Η δημοσιογράφος θα ολοκληρώσει τον κύκλο εκπομπών «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του Σαββατοκύριακου στο Open και θα μετακινηθεί με τους συνεργάτες της στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η δημοσιογράφος πρωτοπέρασε το κατώφλι του σταθμού το 2000 και παρέμεινε έως το 2011. Στο διάστημα αυτό εργάστηκε στην σύνταξη και παρουσίαση δελτίων ειδήσεων και την τριετία 2003-2006 συμπαρουσίαζε την εκπομπή «Στούντιο με θέα» με τον Νίκο Μάνεση.

Και τη νέα τηλεοπτική χρονιά θα κάνει αυτό που ξέρει καλά και μέσα από αυτό έχει καθιερωθεί. Ενημέρωση κάθε Σάββατο και Κυριακή, εκτός απροόπτου. Η μετακίνηση αυτή έρχεται την κατάλληλη στιγμή για τον ΑΝΤ1, καθώς η μαραθώνιας διάρκειας εκπομπή «Πρωινοί τύποι» έφθασε στο τέλος της διαδρομής της και μαζί της και η συνεργασία του Παναγιώτη Στάθη με το κανάλι, ο οποίος κατευθύνεται στην Παιανία και το Open.

Εκεί τα πράγματα στο ενημερωτικό κομμάτι φαίνεται ότι παίρνουν σχήμα σιγά – σιγά. Η μέχρι σήμερα μαραθώνιας διάρκεια εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» θα αντικατασταθεί από δύο άλλες εκπομπές, ενημερωτικές εννοείται.

Τη μία, που θα αρχίζει σχεδόν αξημέρωτα, θα την παρουσιάζουν, όπως αναφέρουν και δορυφόροι του Open, οι Μάνος Νιφλής και Χρύσα Φώσκολου (έτυχε αναγνωρισιμότητας στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη).

Κατά μία εκδοχή την επόμενη πρωινή καθημερινή εκπομπή στα σχέδια εξετάζεται να την παρουσιάζουν οι Δημήτρης Καμπουράκης – Παναγιώτης Στάθης, αν τα «βρουν» με τον σταθμό κι εκείνος μαζί τους. Βεβαία εξετάζεται και η εκδοχή οι δυο τους να αναλάβουν την πρωινή ενημέρωση του ΣΚ, πιθανόν απέναντι από Γιώργο Αυτιά και Φαίη Μαυραγάνη και τους Ντίνο Σιωμόπουλο – Στέλλα Γκαντώνα. Σπαζοκεφαλιά…

Εξάλλου ο Γιώργος Λεβέντης αναλαμβάνει Διευθύνων Σύμβουλος των εταιρειών ΑΝΤ1, Μακεδονία TV και Αντέννα Studios.

Οσονούπω θα ξέρουμε που θα κάτσει εν τέλει η «μπίλια» και για τη Φαίη Σκορδά, για την οποία όπως λέγεται πως «σφάζονται» Mega, Σκάι και Star.

Στο μεταξύ από Δευτέρα, 11 του μήνα, πιάνει και τυπικά δουλειά μπροστά από τις κάμερες του Alpha η Αλεξάνδρα Καϋμένου που έφυγε από την ΕΡΤ και την εκπομπή «Με νέα ματιά» του ΣΚ (ΕΡΤ1). Θα συμπαρουσιάζει (09.30 με 13.00) την ειδησεογραφική εκπομπή «Alpha τώρα» με τους Παναγιώτη Σουρέλη και Χρύσανθο Κοσελόγλου. Το σίριαλ κινητικότητας συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Ο Σίμπα το κατσικάκι με τα αυτιά του… Ντάμπο έχει γίνει πλέον σταρ (Videos)

Βρετανία: Πρόταση μομφής καταθέτουν οι Εργατικοί – Στόχος η άμεση απομάκρυνση Τζόνσον (Video)

Νέες προειδοποιήσεις Πούτιν: Οι κυρώσεις συνεπάγονται καταστροφική αύξηση των τιμών για τους καταναλωτές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:22