search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 20:09
MENU CLOSE

«Κλειδωμένη» θεωρείται η μετακίνηση Μαυραγάνη στον ΑΝΤ1

05.07.2022 14:22
mayragani-new

Σε παλιά γνωστά λημέρια επιστρέφει από το φθινόπωρο (ή και νωρίτερα, αν το απαιτήσουν οι πολιτικές εξελίξεις) η Φαίη Μαυραγάνη, επιβεβαιωμένα και από δορυφόρους περι το Open.

Η δημοσιογράφος θα συνεχίσει- με όλη την ομάδα της, όπως αναφέρουν άνθρωποι που είναι σε θέση να γνωρίζουν- στον ΑΝΤ1.

Η Μαυραγάνη στο κανάλι του Αμαρουσίου θα αναλάβει αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Την ενημέρωση στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Άλλωστε συνέβαλε σε αυτό και η συγκυρία. Θα καλύψει τη ζώνη που είχαν η μέχρι τώρα οι «Πρωινοί τύποι» που δεν συνεχίζουν, έπειτα και από την αποχώρηση του Παναγιώτη Στάθη.

Την προηγούμενη φορά κατά την οποία η Φαίη Μαυραγάνη είχε εργαστεί στον ΑΝΤ1 ήταν την περίοδο 2000- 2011 ως συντάκτρια και εκφωνήτρια δελτίων ειδήσεων. Στο διάστημα αυτό και στην τριετία 2003- 2006 συμπαρουσίαζε την εκπομπή «Στούντιο με θέα» με τον Νίκο Μάνεση.

Τα σχέδια του Open

Στο μεταξύ ο Παναγιώτης Στάθης, φέρεται να έχει αποδεχθεί την πρόταση του Open για να ενταχθεί στο δημοσιογραφικό δυναμικό του.

Στον ειδησεογραφικό τομέα του σταθμού της Παιανίας κάποια σχέδια φαίνεται να παίρνουν σχήμα αυτή την περίοδο .

Η ενημερωτική πρωινή ζώνη του καναλιού αλλάζει λογική και δεν θα είναι μαραθώνιας διάρκειας όπως φέτος με την εκπομπή «Ώρα Ελλάδας».

Την πολύ πρωινή ενημέρωση θα αναλάβουν εκτός απροόπτου ο Μάνος Νιφλής και η Χρύσα Φώσκολου. Ένα είδους γρίφου είναι η αξιοποίηση των Δημήτρη Καμπουράκη– Παναγιώτη Στάθη (εφόσον απομένει το τυπικό οριστικοποίησης της συμφωνίας). Δεν είναι ξεκάθαρο αν οι δημοσιογράφοι αποτελέσουν δίδυμο ενημέρωσης ή θα παρουσιάζουν διαφορετικές εκπομπές.

Άλλωστε στο Open τα κενά, για τη νέα σεζόν, προς πλήρωση είναι δύο. Η καθημερινή ειδησεογραφική εκπομπή που θα παίρνει σκυτάλη από το πρωινό δίδυμο Νιφλή- Φωσκολου, και εκείνη που θα καλύψει και θα διαδεχθεί την εκπομπή που παρουσιάζει εως την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν η Φαίη Μαυραγάνη.

Αναβαθμίζεται ο Νίκος Ρογκάκος

Εσωτερικές εξελίξεις, με μία έννοια και στον ΑΝΤ1. Ο σταθμός ανακοίνωσε προ ολίγου (μεσημέρι Τρίτης 5 Ιουλίου) ότι ο Νίκος Ρογκάκος αναλαμβάνει επικεφαλής του Οικονομικού ρεπορτάζ του καναλιού και τονίζεται ότι η συνεργασία «θα είναι διευρυμένη και θα περιλαμβάνει σημαντικά εγχειρήματα του ενημερωτικού τομέα».

Διαβάστε επίσης:

Προβληματισμός στις ΗΠΑ για το Tik Tok – Να «κατέβει» ζητά το αμερικανικό ΕΣΡ

Τηλεθέαση: To Mega στην κορυφή με τον ΣΚΑΪ όμως από κοντά

Άγριες Μέλισσες: Αυτή είναι η τελευταία σκηνή της «Ελένης» και του «Λάμπρου» στη σειρά! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42