search
ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 05:24
MENU CLOSE

Χαλκιδική: Εντείνεται η αγωνία για τον τρίτο αγνοούμενο – Συνεχίζονται ακατάπαυστα οι έρευνες

10.07.2022 20:43
limeniko new

Αγωνία επικρατεί όσον αφορά τον εντοπισμό του 28χρονου που αγνοείται από το Σάββατο στο Ποσείδι της Χαλκιδικής ανοιχτά της θάλασσας, καθώς η Κυριακή περνάει.

Το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε ο 30χρονος φίλος του, ενώ χθες εντοπίστηκε και ο 25χρονος που είχε χαθεί από σέρφερ ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα για να βοηθήσει και κρατούσε τον νεαρό μέχρι να πλησιάσει το λιμενικό.

Ο νεαρός είναι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να πατήσει ξανά στην στεριά και δείχνει πολύ καλά στην υγεία του παρά τη μεγάλη περιπέτειά του. Μάλιστα, ζήτησε από τη δήμαρχο Κασσάνδρας να βγούνε μαζί και μία αναμνηστική φωτογραφία για να θυμάται την στιγμή.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις τουρίστες, κατά τη διάρκεια πάρτι γενεθλίων στην παραλία, αποφάσισαν να βουτήξουν στην θάλασσα αργά χθες το απόγευμα. Ωστόσο, ο δυνατός αέρας αλλά και τα ρεύματα της θάλασσας τους παρέσυραν στα ανοιχτά με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν στην στεριά και να χαθούν από τα μάτια των φίλων τους.

Κάποιοι από τους λουόμενους στην παραλία αντιλήφθηκαν τι συνέβη, ωστόσο όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Άμεσα ειδοποίησαν τις Αρχές και σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό των τριών νεαρών.

Οι δυο από τους τρεις διασώθηκαν αλλά ο τρίτος παραμένει αγνοούμενος και οι έρευνες γίνονται ακόμα πιο δύσκολες όσο περνάει η μέρα καθώς δεν θα διεξάγονται υπό το φως…

Διαβάστε επίσης:

Μωβ μέδουσες: Οι παραλίες που πρέπει να προσέχουμε (Photo)

Κακοκαιρία: Κεραυνός χτύπησε αεροσκάφος – Πτήση θρίλερ Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Σίκινος: Τραγικό δυστύχημα με θύμα 75χρονο – Έπαθε ηλεκτροπληξία στο ντους

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 01.06.2024 01:02