search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:00
MENU CLOSE

Rage Against the Machine: Επέστρεψαν μετά από 11 χρόνια – Περιοδεία και στην Ευρώπη (Videos)

11.07.2022 19:32
ΡΑΤΜ

«Κοντά στο τέλος της πρώτης συναυλίας των Rage Against the Machine μετά από 11 χρόνια, ο frontman Zack de la Rocha περπάτησε μέχρι την άκρη της σκηνής, έκλεισε τα μάτια του και φώναξε το αποκορύφωμα του «Killing In The Name (f*ck you, I won’t do what you tell me) καθώς 30.000 κόσμος ούρλιαζε μαζί του», αναφέρει η ανταπόκριση του το Rolling Stone από τη συναυλία των RATM.

«Ήταν μια λυτρωτική στιγμή που οι θαυμαστές των Rage περίμεναν να ζήσουν από τότε που το συγκρότημα ανακοίνωσε αυτή την περιοδεία το 2019» και στη συνέχεια την ανέβαλε αρκετές φορές λόγω της πανδημίας.

Αν και έχουν περάσει περίπου δύο δεκαετίες από το τελευταίο τους άλμπουμ, οι Rage Against the Machine είναι μοναδική περίπτωση και αυτή η περιοδεία είναι σχεδόν sold out.

Δεν πρόκειται μόνο ένα από τα πιο συναρπαστικά live στην ιστορία της ροκ, συνδυάζοντας το ραπ και το ροκ σε ένα εντελώς μοναδικό fusion, η πολιτικά φορτισμένη μουσική τους ήταν δεκαετίες μπροστά από την εποχή της και μοιάζει να ταιριάζει «γάντι» στη συγκυρία.

Στην πρώτη τους εμφάνιση μετά από έντεκα χρόνια, οι Rage Against the Machine χρησιμοποίησαν το σετ τους για διακηρύξουν την απογοήτευσή τους για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου τον περασμένο μήνα σχετικά με τις αμβλώσεις.

Κατά τη συναυλία τους στο Alpine Valley Music Theatre του Ουισκόνσιν το Σάββατο, το συγκρότημα είχε πολυάριθμες λεζάντες που εμφανίζονταν σε μια οθόνη στη σκηνή.

«Αναγκαστική γέννηση σε μια χώρα που είναι η μόνη πλούσια χώρα στον κόσμο χωρίς εγγυημένη γονική άδεια μετ’ αποδοχών σε εθνικό επίπεδο», έγραφε μια λεζάντα.

«Αναγκαστική γέννα σε μια χώρα όπου οι μαύρες γυναίκες βιώνουν μητρική θνησιμότητα δύο έως τρεις φορές υψηλότερη από αυτή των λευκών γυναικών», εμφανίστηκε καθώς ο τραγουδιστής Zack de La Rocha φώναζε επανειλημμένα «ελευθερία». «Αναγκαστική γέννηση σε μια χώρα όπου η βία με όπλα είναι η νούμερο ένα αιτία θανάτου μεταξύ παιδιών και εφήβων», έγραφε μια άλλη λεζάντα.

Το συγκρότημα, μετά από μια περιοδεία στις ΗΠΑ, πρόκειται από το φθινόπωρο να ξεκινήσει εμφανίσεις στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης:

Eurostat: Ο πληθυσμός της ΕΕ συρρικνώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά λόγω κορωνοϊού

Viral βίντεο στην Ουκρανία: Χελώνα ενοχλεί και κυνηγάει… επίμονα μία γάτα – Χαμός στο TikTok

Πούτιν: Ενοχλημένος με την εγκυμοσύνη της Καμπάεβα – «Δεν θέλει άλλα παιδιά και μάλιστα κόρες»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 18:00