search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:27
MENU CLOSE

Παρασκευόπουλος για Λιγνάδη: Επιχειρούν να στιγματίσουν χυδαία τον ΣΥΡΙΖΑ – Προανήγγειλε προσφυγή στη Δικαιοσύνη

14.07.2022 16:25
Παρασκευόπουλος για δίκη Τοπαλούδη: «Ο εισαγγελέας και ο δικηγόρος κατά τη διάρκεια της δίκης παίρνουν το μέρος μιας εκδοχής» - Media

Για «δόλια ψεύδη» έκανε λόγο σε ανακοίνωσή του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Νίκος Παρασκευόπουλος σχετικά με αναφορές για το νόμο βάσει του οποίου αποφυλακίστηκε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

«Νάτος πάλι ο Νόμος- Φάντασμα! Ο “Νόμος Παρασκευόπουλου” ευθύνεται για την αποφυλάκιση Λιγνάδη, ειπώθηκε από το κρατικό κανάλι και με πρόθυμη αναπαραγωγή από τον κ. Πορτοσάλτε», σημειώνει σε δήλωσή του ο Νίκος Παρασκευόπουλος, εξηγώντας ότι ο εν λόγω νόμος «είναι τελείως μα τελείως άσχετος αφού η απελευθέρωση Λιγνάδη στηρίζεται όχι σε αποσυμφορήσεις αλλά στον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, όπως ίσχυε και από το 2010».

«Ποιόν προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν; Μα είναι φανερό, τον ελληνικό λαό. Πώς; Επιχειρώντας να στιγματίσουν χυδαία και με δόλια ψεύδη ένα πολιτικό κόμμα, τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ,  και το όνομα ενός προσώπου», τονίζει και καταλήγει: «Όταν βρισκόμουν στην πολιτική, ποτέ δεν προσέφυγα στη Δικαιοσύνη για τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, έχοντας υποδομή για να απαντώ. Σήμερα δεν έχω λόγο να διστάσω».

Διαβάστε επίσης:

Θετική είδε την έκθεση της Κομισιόν για το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα ο Γιάννης Οικονόμου (Video)

Τσίπρας: Δεν θα ακολουθήσουμε τον Μητσοτάκη στον διχαστικό κατήφορο – Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από την ψηφοφορία (Video)

Επιμένει η κυβέρνηση: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πολιτεύεται με απρέπεια και ευτέλεια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 12:26