search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:56
MENU CLOSE

Λιγνάδης: Παρέμβαση του Ρουβίκωνα έξω από το σπίτι του – «Δεν του επέβαλλαν κατ΄οίκον περιορισμό, θα τον επιβάλλουμε εμείς» (Video)

15.07.2022 00:55
Lignadis098-new

Αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η απόφαση του δικαστηρίου να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι το Εφετείο παρά την καταδίκη του για δύο βιασμούς ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης.

Έτσι, ο Δημήτρης Λιγνάδης αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι της Πέμπτης και έχει επιστρέψει στο σπίτι του.

Το βράδυ της Πέμπτης, η αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας πραγματοποίησε παρέμβαση στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη στον Άγιο Παύλο, ενώ στο βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στα social media ακούγεται πως: «Οι δικαστές τον άφησαν ελεύθερο παρ’ ότι καταδικάστηκε για βιασμούς ανηλίκων. Είναι ανεπιθύμητος στη γειτονιά, αν θέλει να μείνει κάπου να τον πάρει στο σπίτι του ο Κούγιας. Δεν του επέβαλαν κατ’ οίκον περιορισμό. Θα τον επιβάλλουμε εμείς».

Υπενθυμίζεται ότι το απόγευμα της Πέμπτης το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών απηύθυνε κάλεσμα σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση Λιγνάδη στο Σύνταγμα.

Διαβάστε επίσης:

Χαριλάου Τρικούπη: Επίθεση με μολότοφ στη διμοιρία των ΜΑΤ

Σκόπελος: Σώα ανασύρθηκε 19χρονη από γκρεμό – Έπεσε προσπαθώντας να πιάσει το μπλοκ ζωγραφικής της

Πορείες στην Αθήνα: Φοιτητές αντιδρούν στο νομοσχέδιο Κεραμέως – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την αποφυλάκιση Λιγνάδη (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50