search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:56
MENU CLOSE

Θάνατος 49χρονου στην Πάτρα: Απολύθηκε μία νοσηλεύτρια – Αντικαταστάθηκε η προϊσταμένη στα ΤΕΠ

20.07.2022 11:08
agios_andreas_patra_new

Έπεσε η πρώτη… καμπάνα για τον θάνατο του 49χρονου που πήγε στο «Αγ. Ανδρέας» με πόνο στην πλάτη, δεν τον δέχτηκαν γιατί δεν εφημέρευε το νοσοκομείο και πέθανε λίγο αργότερα.

Συγκεκριμένα, απολύεται επί της ουσίας, καθώς ανεστάλη η σύμβαση εργασίας, της μιας εκ των δύο νοσηλευτριών που βρίσκονταν στα ΤΕΠ όταν έφθασε ο 49χρονος, όπως αναφέρει το tempo24.gr.

Η δεύτερη νοσηλεύτρια, που είναι και μόνιμη εργαζόμενη, αναμένει την απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, όπου έχει παραπεμφθεί, με το ερώτημα της δυνητικής αργίας.

Παράλληλα, με απόφαση του αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου, Παναγιώτη Δημόπουλου, έγιναν σημαντικές αλλαγές στις προϊσταμένες των νοσηλευτικών υπηρεσιών, ενώ έφυγε από την θέση της η προϊσταμένη στα ΤΕΠ, όπου είχε φθάσει ο 49χρονος την περασμένη Τετάρτη και δεν εξετάστηκε από γιατρό.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιές στην Αττική: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες – Με εγκαύματα και αναπνευστικά προβλήματα

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο Real Group

Παλλήνη: Αποκαταστάθηκε η διαρροή φυσικού αερίου (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 14:55