search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 20:20
MENU CLOSE

Survivor: Σε τι αντιδρούν οι All Star – Η πρόταση του Acun στον «Ντάνο» και τα… εμπόδια

28.07.2022 10:58
survivos-ntanos-new

Το Survivor All Star φιλοδοξεί να προβάλλει ο ΣΚΑΪ το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, ωστόσο, πολλά είναι τα εμπόδια που συναντά στον δρόμο για τον Άγιο Δομίνικο ο Acun.

Οι πρώτες κρούσεις που έχει κάνει ο Τούρκος παραγωγός στα ονόματα που επιθυμεί να πάρουν μέρος στο reality επιβίωσης δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα, καθώς οι περισσότεροι ζητούν εξωφρενικά ποσά.

Σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV, ο Τούρκος παραγωγός έχει ήδη αποφασίσει να διπλασιάσει το τελικό έπαθλο στο Survivor από 100.000 σε 200.000 ευρώ, ενώ σκοπεύει να δώσει ένα ποσό και στον φιναλίστ.

Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να γίνει μείωση στα υπόλοιπα χρηματικά ποσά, δηλαδή στον εβδομαδιαίο μισθό που θα παίρνουν οι παίκτες, κάτι που μάλλον δεν άρεσε σε κανέναν. Παρ’ όλα αυτά, οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί η χρυσή τομή…

Ανάμεσα στα ονόματα που έχουν κάνει συζητήσεις μέχρι στιγμής είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Κατερίνα Δαλάκα, ο Ηλίας Γκότσης και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πλευρά του, για να πει το «ναι» στο Survivor All Star,  θεωρεί πως θα πρέπει να δει στη λίστα του Acun όντως τους καλύτερους παίκτες.

Διαβάστε επίσης:

Σε αναμονή εξελίξεων στην ΕΡΤ για Κορομηλά και Καλημέρη

Σε Alpha και «Μουρμούρα» οι πρωτιές τηλεθέασης την Τρίτη 26/7

Ριάλιτι με ινφλουένσερς του Instagram στον ΑΝΤ1+ από αρχές Αυγούστου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 20:19