search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:42
MENU CLOSE

Θάνατος φοιτητή στη Σίφνο: Τι έδειξε η νεκροτομή

28.07.2022 12:45
sifnos2 new

Ο θάνατος του 23χρονου φοιτητή που πέθανε ξαφνικά στη Σίφνο εξακολουθεί να συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία.

Ο 23χρονος ξεκίνησε με τους φίλους του να πάει διακοπές. Να περάσει λίγες ευχάριστες μέρες με μπάνια, διασκέδαση, γλέντια – όπως περνάνε δηλαδή τις διακοπές τους οι φοιτητές. Δεν αντιμετώπιζε κανένα προηγούμενο σοβαρό πρόβλημα υγείας. και ξαφνικά, μπροστά στα ματια των φίλων του πέθανε.

Σύμφωνα, τώρα, με τη νεκροψία-νεκροτομή, που έγινε στον Πειραιά, ο θάνατός του οφείλεται σε καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα εάν όλα οφείλονται στον κορωνοϊό

Ο ιατροδικαστής και προϊστάμενος τη ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, Ηλίας Μπογιόκας, μίλησε στο newsit.gr για τα συμπεράσματα της νεκροψίας – νεκροτομής του φοιτητή λέγοντας πως ο άτυχος Θανάσης – που πέθανε στη Σίφνο – υπέστη καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, ισχαιμία του μυοκαρδίου και πνευμονικό οίδημα.

Όπως είπε βρισκόμαστε εν αναμονή των εργαστηριακών και τοξικολογικών εξετάσεων, καθώς φαίνεται να είχε περάσει κορωνοϊό,

«Η covid δίνει παρενέργειες στην καρδιά και στο αναπνευστικό σύστημα αλλά δεν μπορούμε να το ξέρουμε τώρα με λεπτομέρεια. Μπορεί να είναι και από άλλες αιτίες. Οι ακριβείς συνθήκες και αίτια από τα οποία προέκυψε ο θάνατος θα βγουν από τις εργαστηριακές εξετάσεις».

Διαβάστε επίσης

Πτολεμαΐδα: Χειροπέδες σε ανήλικο που έκλεβε πόρτες αλουμινίου

Γιάννης Μιχαηλίδης: «Όχι» στο αίτημα αποφυλάκισης από το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας

Τα «αλλάζει» ο Πορτοσάλτε για την αποφυλάκιση Λιγνάδη: «Ανακαλώ όσα είπα για το νόμο Παρασκευόπουλου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 19:42