search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:52
MENU CLOSE

Πώς η γραβάτα του Σάντσεθ θα σώσει τον πλανήτη (Video)

29.07.2022 19:01
Τα «μασάει» ο Σάντσεθ - Δεν αποκλείει μετεκλογική συνεργασία με τους Ciudadanos - Media

Κάτι από… Αλέξη Τσίπρα είχε η διακήρυξη του Ισπανού πρωθυπουργού Πέδρο Σάντσεθ, ο οποίος σταμάτησε να φορά γραβάτα ενώ ζήτησε και από τους υπουργούς της κυβέρνησής του αλλά και τους συνεργάτες του γραφείου του να κάνουν το ίδιο.

Το σκεπτικό πίσω από αυτή την απόφαση έχει να κάνει με την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς θεωρεί ότι μη φορώντας γραβάτα θα ζεσταίνονται λιγότερο.

«Δεν φοράω γραβάτα και ζήτησα από τους υπουργούς μου να κάνουν το ίδιο», δήλωσε ο Σάντσες φορώντας ένα μπλε κοστούμι και ένα λευκό πουκάμισο χωρίς γραβάτα.

Επιπλέον όπως μεταδίδει το Bloomberg ζήτησε από τις επιχειρήσεις να επιτρέψουν στους εργαζόμενούς τους να εργάζεται χωρίς γραβάτα, ώστε να συμβάλλουν και αυτοί στην εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.

Υπενθυμίζεται πως το υπουργείο Περιβαλλοντικής Μετάβασης, το οποίο καθορίζει την ενεργειακή πολιτική, έχει ήδη ανακοινώσει τη λειτουργία των κλιματιστικών παραπάνω από τους 27 βαθμούς στο πλαίσιο των μέτρων μείωσης της ενεργειακής κατανάλωσης.

Διαβάστε επίσης:

Σκελετός Γοργόσαυρου πουλήθηκε σε δημοπρασία για 6 εκατομμύρια δολάρια (Photos)

ΗΠΑ: Ιδρύεται νέο κόμμα – Στόχος να εκφράσει τους μετριοπαθείς Αμερικανούς

Ορειβάτες σώθηκαν από χιονοστιβάδα που τους σκέπασε σκάβοντας σπηλιά και τρώγοντας μούσλι (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:49