search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:14
MENU CLOSE

Κατερινόπουλος: Έντονες αντιδράσεις μετά τη δήλωσή του για τις γυναικοκτονίες (Video)

02.08.2022 10:40
katerinopoulos_new

Έντονες είναι οι αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η δήλωση του Θανάση Κατερινόπουλου για τις γυναικοκτονίες που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στη χώρα μας.

Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία κλήθηκε να σχολιάσει τις δύο γυναικοκτονίες που υπήρξαν στην Κρήτη και στη Ζάκυνθο, όμως μεταξύ των όσων είπε υπήρχαν και κάποιες δηλώσεις, το λιγότερο….άστοχες για να μην πούμε προκλητικές.

«Ζούμε σε μία πατριαρχική κοινωνία, όπου ορισμένοι έχουν την αντίληψη ότι οι γυναίκες είναι κτήμα τους», είπε αρχικά και σε ερώτηση «γιατί ορισμένες δεν εγκαταλείπουν τους θύτες», απάντηση το εξής:

«Κατ’ αρχήν όποιος θέλει να φύγει είναι ελεύθερος να φύγει. Μπορεί να καταφύγει και στις εισαγγελικές και στις αστυνομικές αρχές και σε οργανώσεις γυναικών. Να αναφέρει το πρόβλημά της και από κει και πέρα θα προστατευθεί. Το θέμα όμως είναι το εξής: Θέλουν; Έχουμε δει περιπτώσεις γυναικών που δεν προσπάθησαν να φύγουν ή και αν έφυγαν τελευταία στιγμή ξαναγύρισαν για κάποιο λόγο. Πρέπει εδώ να αποφασίσουν κάποιες τι θέλουν».

Θύελλα αντιδράσεων στο Twitter

Η συγκεκριμένη λοιπόν, δήλωση έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στο Twitter, ενώ ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε, έδωσε την δική του απάντηση και τόνισε πως προβλήθηκε μεμονωμένα ένα στιγμιότυπο από άτομα που είναι σε «διατεταγμένη υπηρεσία».

Ακολουθούν ορισμένες χαρακτηριστικές αντιδράσεις στο Twitter:

Λίγο αργότερα, απαντώντας σε ένα σχόλιο, απάντησε πιο επιθετικά, λέγοντας: «Αγράμματε, κακεντρεχή και ανόητε, πρώτα να ακούσεις όλη την τοποθέτηση μου στο βίντεο και μετά να βγάλεις τη χολή σου. Αυτά όμως είναι πολύ ψιλά γράμματα για μύωπες και κωφούς, όπως εσύ».

Τέλος, επανήλθε γράφοντας: «Κάποιος ανέβασε ένα αποσπασματικό βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του star tv σχετικά με την Γυναικοκτονία στην Κρήτη και σχηματίζεται η εντύπωση ότι είμαι υπέρ της βίας κατά των Γυναικών ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ αυτή την ενέργεια από κάποιους που “διατεταγμένη Υπηρεσία”».

Διαβάστε επίσης:

Παγκράτι: Νεκρός άνδρας μετά από φωτιά σε διαμέρισμα

Fuel Pass 2: Για ποια ΑΦΜ ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα

Λέσβος: Στον εισαγγελέα ο αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης – Ερευνάται και δεύτερη καταγγελία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:13