search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:43
MENU CLOSE

Θανάσης Κατερινόπουλος: Πώς απαντά μετά το σάλο στα social media για τις δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες

02.08.2022 18:46
Katerinopoulos098-new

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσαν οι δηλώσεις του πρώην συνδικαλιστή αστυνομικού Θανάση Κατερινόπουλου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star, το βράδυ της Κυριακής, σχετικά με το θέμα των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

«Κατ’ αρχήν όποιος θέλει να φύγει είναι ελεύθερος να φύγει. Μπορεί να καταφύγει και στις εισαγγελικές και στις αστυνομικές αρχές και σε οργανώσεις γυναικών. Να αναφέρει το πρόβλημά της και από κει και πέρα θα προστατευθεί.

Το θέμα όμως είναι το εξής: Θέλουν; Έχουμε δει περιπτώσεις γυναικών που δεν προσπάθησαν να φύγουν ή και αν έφυγαν τελευταία στιγμή ξαναγύρισαν για κάποιο λόγο. Πρέπει εδώ να αποφασίσουν κάποιες τι θέλουν», είπε ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Κατερινόπουλος, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

«Θα παρακαλούσα αυτούς που ανεβάζουν video με δηλώσεις μου στο Δελτίο Ειδήσεων του Star να τα ανεβάζουν ολόκληρα και όχι αποσπασματικά, διότι αλλάζει το νόημα των δηλώσεων. Εκτός και αν το κάνουν από σκοπιμότητα, εξυπηρετώντας την μικροπρέπεια τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Μάλιστα, ανέβασε και σχετική ανάρτηση στο facebook:

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΪ: Η νέα σύνθεση της εκπομπής «Σήμερα» – Στο πλευρό του Οικονόμου, Άκης Παυλόπουλος και Ντόρα Κουτροκόη

ΕΣΗΕΑ για Σταύρο Ψυχάρη: Για δεκαετίες ο κινητήριος μοχλός του μεγαλύτερου δημοσιογραφικού συγκροτήματος της χώρας

Στο OPEN ο Παναγιώτης Στάθης – Η ανακοίνωση του σταθμού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:42