search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:17
MENU CLOSE

Απίστευτο περιστατικό στη Βρετανία: Γονείς δίνουν σφηνάκια βότκα σε μωρό! (Video)

05.08.2022 10:48
moro-new

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Βρετανία, καθώς ένα ζευγάρι φαίνεται σε βίντεο να δίνει βότκα σε ένα μωρό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η αστυνομία του Κεντ ξεκίνησε έρευνα μετά την ανάρτηση του υλικού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι συνελήφθη ως ύποπτο για κακοποίηση παιδιού, αλλά αφέθηκε ελεύθερο με εγγύηση αργότερα, με την έρευνα, ωστόσο, να συνεχίζεται.

«Λήφθηκαν μέτρα για την προστασία των εμπλεκομένων και ένας άνδρας και μια γυναίκα συνελήφθησαν ως ύποπτοι για κακοποίηση παιδιού αργότερα την ίδια μέρα» δήλωσαν αστυνομικοί στο SWNS για το περιστατικό, το οποίο συνέβη τον Ιούνιο στο Ντόβερ, στην κομητεία του Κεντ.

Σε ένα βίντεο περίπου 14 δευτερολέπτων που έγινε viral στο Facebook, μια γυναίκα που πιστεύεται ότι είναι η μητέρα του παιδιού φαίνεται να ρίχνει κάτι που μοιάζει με μπουκάλι βότκα σε ένα καπάκι, ενώ ένα καθιστό βρέφος παρακολουθεί.

Στη συνέχεια, με σοκαριστικό τρόπο το δίνει στο μωρό και γέρνει το κεφάλι του μικρού προς τα πίσω ώστε να κατέβει -όπως κάνουν οι περισσότερες μαμάδες με το σιρόπι.

Όλο αυτό το διάστημα, ένας άντρας χωρίς μπλούζα, με σορτσάκι και αθλητικά παπούτσια, που πιστεύεται ότι είναι ο πατέρας του αγοριού, φαίνεται να στέκεται κοντά, προφανώς χωρίς να καταλαβαίνει ή να έχει συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου αποσπάσματος ακούγεται δυνατή μουσική καθώς το μωρό κάθεται στο πάτωμα μαζί με τη γυναίκα.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Ταϊλάνδη: Τουλάχιστον 40 νεκροί από φωτιά σε νυχτερινό κέντρο (photos/video)

Ο ρόλος-κλειδί που (μπορεί να) έχει το Πεκίνο στο ουκρανικό παζλ (Photos)

Παιχνίδια πολέμου ανάμεσα σε Κίνα και Ταϊβάν – Συνεχίζονται οι στρατιωτικές ασκήσεις (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:16