search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:19
MENU CLOSE

Λεάντρο Λο: Δολοφονήθηκε από αστυνομικό ο παγκόσμιος πρωταθλητής ζίου ζίτσου (video)

08.08.2022 13:31
leandro_lo
credit: Facebook/@Leandro Lo

Σοκ έχει προκαλέσει στον παγκόσμιο αθλητισμό η είδηση της δολοφονίας του Βραζιλιάνου πρωταθλητή ζίου ζίτσου, Λεάντρο Λο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 33χρονος πυροβολήθηκε στο κεφάλι από αστυνομικό, μετά από καυγά σε κλαμπ του Σάο Πάολο.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του οκτώ φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, δράστης και θύμα διασκέδαζαν στο κλαμπ Sírio, όταν και διαπληκτίστηκαν.

Φίλος του αδικοχαμένου αθλητή ανέφερε ότι ο δράστης προκάλεσε τον Λεάντρο Λο και την παρέα του λίγο πριν το περιστατικό. «Ήρθε στο τραπέζι που βρισκόμασταν πέντε άτομα και πήρε ένα μπουκάλι. Ο Λο τον ακινητοποίησε κι όταν τον άφησε, αυτός έκανε τέσσερα βήματα πίσω και πυροβόλησε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Ίβα Σικέιρα Τζούνιορ, ανέφερε ότι μετά τον πυροβολισμό, ο δράστης κλώτσησε το θύμα δύο φορές όσο ήταν πεσμένο στο έδαφος και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα, ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές, ομολόγησε και δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Βραζιλιάνικου Ζίου-Ζίτσου τον αποκάλεσε «έναν από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει αναδείξει ποτέ το άθλημά μας».

«Ένα παράδειγμα μίας αληθινής μαύρης ζώνης, ενός αθλητή πολεμικών τεχνών και πρωταθλητή εντός και εκτός των δαπέδων», έγραψε η ομοσπονδία στο Twitter.

Διαβάστε επίσης:

Δισκοβολία: 4ος στον κόσμο ο Παυλίδης – Κατέρριψε δύο φορές το πανελλήνιο ρεκόρ

Εθνική Νιγηρίας: «Θα αγαπάμε πάντα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο» – Νέα ανάρτηση «κωλοτούμπα»

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι ειρωνικές αναρτήσεις της Εθνικής Νιγηρίας για τον Greek Freak

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03