search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:01
MENU CLOSE

Ανδρέας Λοβέρδος: Πώς είδαν στο ΠΑΣΟΚ τις δηλώσεις του για «τις υποκλοπές και τις εκλογές» 

12.08.2022 06:00
andres_loverdos

Θέμα συζήτησης έγινε η χθεσινή (Πέμπτη) δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, που ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε λάθος τις εκλογές για τις υποκλοπές. 

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συγκεκριμένα είπε: «Δεν είναι λόγος προσφυγής στις κάλπες οι υποκλοπές, υπάρχουν σημαντικότεροι λόγοι». Η ατάκα αυτή «ξίνισε» σε πολλούς γιατί ήρθε ακριβώς μία μέρα μετά την δήλωση του Νίκου Ανδρουλάκη, με την οποία ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ έδειχνε το δρόμο της εξόδου προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του topontiki.gr κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ θεωρούν τα όσα είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος αχρείαστα. Σημειώνουν δηλαδή, ότι θα μπορούσε να τα αποφύγει. Υπάρχει ο φόβος ότι με τη δήλωση Λοβέρδου μπορεί να δοθεί μία λάθος εικόνα από το κόμμα προς την κοινωνία. Πάντως, ο Ανδρέας Λοβέρδος στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη για το γεγονός ότι δεν πάει σε «κατ’ ιδίαν» ενημέρωση για την υπόθεση της παρακολούθησης. 

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Ανδρουλάκης είχε κάνει μία σκληρή δήλωση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στην οποία μεταξύ άλλων είχε αναφέρει: «Όχι μόνο αποτύχατε παταγωδώς εκθέτοντας διεθνώς τη χώρα, αλλά σήμερα αυτή η περήφανη Παράταξη μαζί με την πλειοψηφία του δημοκρατικού κόσμου της χώρας, σας δείχνει την πόρτα της εξόδου από την εξουσία».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ για Αθανασίου: Ζητά την αποπομπή του μετά τη δήλωσή του για τις υποκλοπές σε βάρος μουσουλμάνων βουλευτών

Ο Στέλιος Κουτνατζής στη θέση του Δημητριάδη για ένα μήνα – Εν αναμονή ο Μπρατάκος

Λοβέρδος: Οι υποκλοπές δεν είναι λόγος να πάμε σε εκλογές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 20:00