search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:21
MENU CLOSE

Ο στίβος έφερε τηλεθέαση στην ΕΡΤ2

17.08.2022 14:09
tiletheasi_new

Η απογευματινοβραδινη ζώνη του Alpha μοιάζει να είναι «αχτύπητη» και αποτελεί βαρόμετρο για την απόδοση του σταθμού ο οποίος την Τρίτη (16/8) είδε το μερίδιο του να διαμορφώνεται στο 14,6%, βελτιωμένο σχεδόν κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες συγκριτικά με αυτό που απέσπασε την Δευτέρα (15/8), σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen.

Ρυθμιστικό ρόλο διαδραμάτισαν για μια ακόμη φορά το επεισόδιο της σειράς ριάλιτι μυθοπλασίας «Οικογενειακές ιστορίες», το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και κυρίως η  κωμική σειρά «Το σόι σου», με τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» να κινείται σε αξιοπρεπή επίπεδα αν αναλογιστεί κάποιον ότι «απέναντι» της είχε και τις ζωντανές μεταδόσεις της ΕΡΤ2 από το Μόναχο.

Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου που διεξάγεται στην πρωτεύουσα της Βαυαρίας με τις ελληνικές συμμετοχές, τις επιδόσεις και τις διακρίσεις των αθλητών μας έχει δώσει «ώθηση» στο μερίδιο τηλεθέασης της ΕΡΤ2 που είδε μέσα σε δυο μέρες το κομμάτι της να αυξάνεται περίπου κατά 50%.

Χθες το μερίδιο του δεύτερου κρατικού καναλιού διατηρήθηκε στο 6% χάρη στη μεταδόσεις από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου με τις συμμετοχές και διακρίσεις αρχικά της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη (Χρυσό μετάλλιο στα 35 χλμ βάδην), αργότερα του… ιπτάμενου Μίλτου Τεντόγλου (Χρυσό στο άλμα εις μήκος με 8,52 μ.) αλλά και τους συναρπαστικούς αγώνες της… μιας ανάσας, ανδρών και γυναικών.

Μικρή βελτίωση συγκριτικά με την Τρίτη, σημείωσαν τα μερίδια των Σκάι και Mega, απώλειες κατέγραψε ο ΑΝΤ1, βελτίωσε από την άλλη το κομμάτι του το Star χάρη στο «Shopping Star», το επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια» και το τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης».

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2023: Κάλπες στην Αγγλία για την πόλη που θα αναλάβει την οργάνωση

«Καραμπόλες» λόγω μεταγραφών στα κανάλια

Σασμός: Καθηλώνει το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 21:20