search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 02:52
MENU CLOSE

Κρήτη: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο του 51χρονου από την πτώση δέντρου – «Θα κινηθούμε νομικά», λέει ο γιος του

19.08.2022 12:18
irakleio_gios_new

Νομικά εναντίον του δήμου Ηρακλείου είναι αποφασισμένη να κινηθεί η οικογένεια του 51χρονου που καταπλακώθηκε από δέντρο ενώ ήταν σταματημένος σε φανάρι με τη μηχανή του.

«Θα κινηθούμε νομικά ενάντια στο Δήμο Ηρακλείου, θα το φτάσουμε μέχρι το τέλος. Όσοι έχουν ευθύνες θα πληρώσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιος του μιλώντας cretapost.

«Δεν μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που συνέβη. Είναι απίστευτο», πρόσθεσε εξοργισμένος για τον τραγικό θάνατο του πατέρα του.

Παράλληλα, προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες του δυστυχήματος αλλά και το αν προκύπτουν ευθύνες και αμέλεια από τους υπεύθυνους για την πτώση του δέντρου που σκότωσε τον 51χρονο άνδρα, διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Ηρακλείου Θανάσης Γαλήνας.

Ήδη, η Αστυνομία έχει καλέσει τρεις αυτόπτες μάρτυρες για να καταθέσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στις 4 το απόγευμα αναμένεται να πραγματοποιηθεί η κηδεία του άτυχου 51χρονου.

Δήμαρχος Ηρακλείου: «Θα κάνουμε το παν για να εντοπιστούν τα αίτια του δυστυχήματος»

«Θα κάνουμε το παν για να εντοπιστούν τα αίτια του δυστυχήματος», αναφέρει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός για τον θάνατο του 51χρονου Παναγιώτη που καταπλακώθηκε από τεράστιο πεύκο σε κεντρική λεωφόρο της πόλης.

Ο Βασίλης Λαμπρινός απευθύνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 51χρονου ενώ τονίζει πως είναι «αδιανόητο να χάνει τη ζωή του ένας άνθρωπος τόσο άδικα».

Δείτε αναλυτικά την δήλωσή του:

Σήμερα είναι μια πολύ δύσκολη ημέρα για το Ηράκλειο. Το τραγικό δυστύχημα της Πέμπτης 18 Αυγούστου, σε κεντρικό σημείο της  πόλης, προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλους μας. Είναι πραγματικά αδιανόητο ένας άνθρωπος να χάνει τη ζωή του τόσο άδικα. Διαβεβαιώνω τους δημότες ότι θα κάνουμε το παν προκειμένου να εντοπιστούν επακριβώς τα αίτια του δυστυχήματος τα οποία ήδη διερευνώνται.

Εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του θύματος.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι επιτέθηκαν σε αστυνομικό και τον έστειλαν στο νοσοκομείο (Video)

Σεισμός τώρα – 3,7 Ρίχτερ στον Τύρναβο

Πάτρα: Έκρυψαν τη μητέρα τους στη φοιτητική εστία για να τη σώσουν από τον πατέρα τους !

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50