search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:00
MENU CLOSE

Κυψέλη: Ο δράστης διατηρούσε ερωτική σχέση με το θύμα – «Δεν το μετανιώνω»

29.08.2022 13:06
Peripoliko_new

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της γυναικοκτονίας στην Κυψέλη το μεσημέρι της Κυριακής (28/8) είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το newsbeast, ο δράστης υποστήριξε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών ότι τα τελευταία δύο χρόνια είχε δώσει συνολικά 20.000 ευρώ στην 36χρονη και ζητούσε πίσω τα χρήματά του, γιατί τον εξαπάτησε.

Ο άνδρας και το θύμα εργάζονταν στην ίδια βιοτεχνία παραγωγής ενδυμάτων, με τον καθ’ ομολογία δράστη να έχει ερωτευτεί την 36χρονη, η οποία όμως ζούσε με έναν άλλον άνδρα.

Προανακριτικά ο δράστης φέρεται να υποστήριξε ότι η γυναίκα από το Μπαγκλαντές του είχε υποσχεθεί ότι θα χωρίσει και θα γίνει ζευγάρι με αυτόν.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο άνδρας, του αποσπούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρήματα με το συνολικό ποσό να φτάνει τις 20.000 ευρώ. Όταν κατάλαβε ότι οι υποσχέσεις της 36χρονης δεν θα γίνουν πραγματικότητα, άρχισε να ζητάει τα χρήματά του πίσω.

Το μεσημέρι της Κυριακής (28/8) συμφώνησαν να συναντηθούν κάτω από το σπίτι της στην Κυψέλη, με τον δράστη να υποστηρίζει στις Αρχές ότι το θύμα όχι μόνο του αρνήθηκε πως χρωστάει, αλλά του είπε ότι δεν έχει καμία απόδειξη ότι της δάνεισε χρήματα και του είπε να μην την ξαναενοχλήσει.

Τότε, ο άνδρας της επιτέθηκε και άρχισε να τη μαχαιρώνει. Το θύμα έπεσε στο οδόστρωμα και μετά από λίγα λεπτά κατέληξε. Ο δράστης πέταξε το μαχαίρι σε έναν κάδο απορριμμάτων και κινήθηκε προς το σπίτι του στην Ομόνοια. Συνελήφθη από τις αρχές πριν φτάσει στην κατοικία του.

Λίγη ώρα αργότερα ομολόγησε το έγκλημα και περιέγραψε πως έγιναν όλα. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι δεν μετανιώνει για ό,τι έκανε.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Με αστάθεια ξεκινά η νέα εβδομάδα – Πού θα βρέξει

Νέα κόντρα Κούγια-Λέων για την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου (Video) 

Σχολεία: Όλες οι αλλαγές για τη φετινή χρονιά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50