search
ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 16:24
MENU CLOSE

Πολεμικό Ναυτικό: Στη Λάρισα η σορός της 19χρονης Θάλειας – Την Πέμπτη η κηδεία

31.08.2022 17:38
larisa- soros dokimou-new

Στον τόπο καταγωγής της, τη Λάρισα έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης η σορός της 19χρονης ναυτικής δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου, που πέθανε αιφνιδίως και ενώ βρισκόταν σε εκπαιδευτικό ταξίδι με το Πολεμικό Ναυτικό στην Ιταλία.

Η σορός έφτασε από την γειτονική χώρα με C- 130, ενώ στη συνέχεια, σύμφωνα με το larissanet.gr, μεταφέρθηκε στο σπίτι της στη συνοικία Παπασταύρου.

Η  κηδεία της θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13:00 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλείου.

Στην Λάρισα αναμένεται να φτάσουν ο αρχηγός Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας, όπως επίσης και συμμαθητές της 19χρονης Θάλειας από τη Σχολή. Παράλληλα, στις τελετές θα αποδοθούν οι προβλεπόμενες τιμές από στρατιωτικά αγήματα.


Πότε θα σταλεί το ιατροδικαστικό πόρισμα

Σε ό,τι αφορά τη διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής, η διαδικασία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τρίτης. Πλέον, οι ελληνικές Αρχές θα ενημερωθούν επισήμως με τα μεταφρασμένα έγγραφα που θα φτάσουν τις επόμενες ημέρες από την Ιταλία.

Στο μεταξύ, ο πατέρας της άτυχης δοκίμου, μιλώντας στο MEGA, ελπίζει η ιατροδικαστική εξέταση να ρίξει φως στην αιτία θανάτου του παιδιού του και να ολοκληρωθούν άμεσα οι διαδικασίες ώστε να μπορέσουν να την αποχαιρετήσουν στη Λάρισα, μαζί με όσους τη γνώριζαν και την αγαπούν.

«Δεν ξέρω να σας πω από τι πέθανε το παιδί μου. Διαβάζω κι εγώ σενάρια αλλά στην πραγματικότητα κανείς δε γνωρίζει. Ελπίζω αύριο να είμαστε στην Ελλάδα, εφόσον το επιτρέψει η γραφειοκρατία που υπάρχει εδώ, στην Ιταλία, μετά την ολοκλήρωση της νεκροτομής. Αν δεν προκύψει κάτι άλλο, η κηδεία έχει κανονιστεί ήδη να γίνει τη Πέμπτη το μεσημέρι», δήλωσε ο πατέρας 19χρονης.

Διαβάστε επίσης:

Νέος σεισμός 4,5 Ρίχτερ στη Σάμο

Ισχυρή καταιγίδα «χτύπησε» την Αθήνα – Σε ποιες περιοχές θα βρέξει τις επόμενες ώρες

Σεισμοί στη Σάμο: Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι γα το διπλό «χτύπημα» του Εγκέλαδου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 09.06.2024 16:22