search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 01:43
MENU CLOSE

Αν Χες: Ήταν εγκλωβισμένη στο φλεγόμενο αυτοκίνητό της επί 45 λεπτά (Video)

02.09.2022 19:11
anne_heche

Τα αρχεία της πυροσβεστικής που κυκλοφόρησαν πρόσφατα δείχνουν ότι η αδικοχαμένη ηθοποιός Αν Χες είχε παγιδευτεί στο όχημά της για περίπου 45 λεπτά πριν φτάσει η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό της, έπειτα από πρόσκρουση σε ένα σπίτι στο Λος Άντζελες τον περασμένο μήνα.

Την Πέμπτη, το NBC4 δημοσίευσε ηχητικά αρχεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Λος Άντζελες για την επιχείρηση διάσωσης της 53χρονης ηθοποιού αφού το Mini Cooper της συνετρίβη σε ένα σπίτι στη γειτονιά Mar Vista στις 5 Αυγούστου.

Οι ηχογραφήσεις αποκαλύπτουν ότι οι πυροσβέστες δεν μπορούσαν να φτάσουν στο αυτοκίνητο της Χες για τουλάχιστον 20 λεπτά και ότι χρειάστηκαν άλλα 20 λεπτά για να τραβήξουν το όχημα από το φλεγόμενο σπίτι.

«Δεδομένων των συνθηκών πυρκαγιάς και καπνού, δεν μπορούσες να δεις καθαρά το όχημα ή σαφώς να έχεις πρόσβαση σε αυτό», δήλωσε στο NBC4 ο αναπληρωτής επικεφαλής του LAFD, Richard Fields.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η LAFD έφτασε αρχικά στο σημείο στις 11:01 π.μ., όπου, λίγες στιγμές αργότερα, ένας πυροσβέστης επιβεβαίωσε ότι «ένα άτομο ήταν εγκλωβισμένο μέσα στο όχημα». 

Στις 11:18, ένας πυροσβέστης ανέφερε ότι δεν υπάρχουν άλλα θύματα.

«Δεν έχουμε άλλους τραυματίες αυτή τη στιγμή», είπε.

Η πυροσβεστική υπηρεσία διευκρίνισε ότι η σταρ των Men in Trees δεν βρισκόταν στη θέση του οδηγού και είχε καταρρεύσει κάτω από τα μπροστινά καθίσματα του Mini Cooper της.

«Θα πω ότι εκεί που βρισκόταν το άτομο στο όχημα δεν ήταν στη θέση του οδηγού, αλλά στο πάτωμα της θέσης του συνοδηγού», είπε ο Φιλντς.

Γύρω στις 11:49 π.μ., η ηθοποιός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια.

Η Χες μεταφέρθηκε στο Ιατρικό Κέντρο Ronald Reagan UCLA και αργότερα μεταφέρθηκε στο Grossman Burn Center στο West Hills Hospital για εξειδικευμένη φροντίδα. Πέθανε μία εβδομάδα αργότερα λόγω εισπνοής καπνού και θερμικών τραυμάτων, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή της Κομητείας του Λος Άντζελες.

Διαβάστε επίσης:

Ποια ιστορία κρύβεται πίσω από τη νέα μαύρη κούκλα Μπάρμπι (Photos/Video)

Ερντογάν: Η Ελλάδα δεν έχει καμία αξία για το ΝΑΤΟ

Νέες απειλές από τη Ρωσία: Διακοπή της παροχής φυσικού αερίου στην Ευρώπη αν μπει πλαφόν στην τιμή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 00:05