search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:43
MENU CLOSE

Mad Clip: Η συγκινητική εξομολόγηση της αδερφής του για τον αδικοχαμένο τράπερ (Videο)

04.09.2022 17:57
mad_clip_new

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου από τη μέρα του θανάτου του Mad Clip και αφορμή το τραγούδι που έβγαλε μετά τον χαμό του και ακούμε τον αδικοχαμένο τράπερ να συμμετέχει, η αδερφή του, Άσπα μίλησε Open Weekend και την Πένυ Καβέτσου.

«Θέλαμε να κάνουμε όλο αυτό το πρότζεκτ μαζί με τον αδελφό μου. Δυστυχώς ήρθαν τα γεγονότα και δεν προλάβαμε. Το θεώρησα τιμητικό να το κάνω για εκείνον, ήθελα να τον τιμήσω. Ο Mad Clip γενικά μου έλεγε να είμαι ο εαυτός μου και να μην προσποιηθώ ποτέ κάτι άλλο. Αυτό έχω κρατήσει σαν συμβουλή κι αυτό προσπαθώ να κάνω», τόνισε η νεαρή τραγουδίστρια.

Αναφορικά με το πώς διαχειρίστηκε την απώλεια του Mad Clip, η Άσπα απάντησε πως «αν δεν το ζήσεις, δε νομίζω ότι υπάρχει βιβλίο οδηγιών για το πώς θα το διαχειριστείς. Ο καθένας το διαχειρίζεται με τον δικό του τρόπο».

Όσον αφορά στο άγριο ξύλο που είδαμε στα Mad VMA ανάμεσα σε Snik και Light, η Άσπα σημείωσε: «Αν ζούσε, δεν νομίζω ότι θα γινόταν αυτό το περιστατικό. Ο αδελφός μου ήταν ενωτικός και πολύ υπερήφανος γι’ αυτή τη μουσική και για ό,τι έχει καταφέρει ο κάθε καλλιτέχνης μεμονωμένα σε αυτό το είδος. Δε νομίζω ότι θα το επικροτούσε όλο αυτό».

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Πετρόχειλος: «Δεν έχω πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους, με ενοχλούν οι π@…» (Videos)

Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους κατά «Σήμερα» για Χρυσόστομο: «Δεν φταίει ο μωρός, η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την εκπομπή»

Γιώργος Κωνσταντίνου: Το «αντίο» στη Φρύνη Αρβανίτη – «Της χρωστάω την “αιωνιότητα” της αγαπημένης ατάκας από το “The Κόπανοι”»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 19:42