search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:41
MENU CLOSE

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στο Μπαλί χάσαμε τις βαλίτσες μας, ήμασταν δύο μέρες με τη ρόμπα (Video)

05.09.2022 18:25
tsimitselis87-new

Πρώτος καλεσμένος στην πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο ηθοποιός και παρουσιαστής πλέον Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε για την αγάπη του για τα ταξίδια, αλλά και το «Fishy», την ταξιδιωτική εκπομπή που επιστρέφει για δεύτερη χρονιά στον αέρα του MEGA .Μάλιστα, αναφέρθηκε και στα γυρίσματα που έκαναν από κοινού με την Ελένη Μενεγάκη, αφού οι δυο τους συναντήθηκαν στην Άνδρο.

«Πεθαίνω για το ψάρεμα, μπορώ να κάθομαι μέρες. Φοβήθηκα για το γύρισμα, έλεγα ‘θα τα πάρει στο κρανίο η Ελένη’», με την παρουσιάστρια να λέει από την πλευρά της: «εγώ ανησυχούσα για τον καιρό αλλά το απόλαυσα, αφού δεν ήθελα να φύγεις».

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, το καλοκαίρι, μαζί με τη σύντροφό του, Κατερίνα Γερονικολού, έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι στο Μπαλί, το οποίο όμως τους επιφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη.

«Χάσαμε τις βαλίτσες μας, δεν είχα βρακί να βάλω 5 μέρες, ήμασταν δύο μέρες με τη ρόμπα». Κατά τα άλλα: «πολύ ωραίο το Μπαλί αλλά πολύ ρύζι», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Εκτός από το «Fishy», ο ηθοποιός φέτος θα είναι και στη νέα σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», όπου θα πρωταγωνιστεί μαζί με την πρώην σύζυγό του και μητέρα της κόρης του Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε επίσης:

Μπρένταν Φρέιζερ: «Απίστευτα» δυνατοί άνθρωποι οι παχύσαρκοι, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά

Στα δικαστήρια ο Λάκης Γαβαλάς κατά πρώην εργαζομένης του

Ελένη Καστάνη: Το παράπονο της ηθοποιού – «Ο Θεός μου τους παίρνει όλους από δίπλα μου, νέους» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 00:30