search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:47
MENU CLOSE

Ενεργειακή κρίση – Σκρέκας: «Η ΕΕ πρέπει να λάβει αποφάσεις τώρα, απέναντι στους εκβιασμούς αυταρχικών ηγετών»

09.09.2022 11:54
skrekas_new

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, προσερχόμενος στο έκτακτο Συμβούλιο Υπουργών Ενέργειας της ΕΕ που πραγματοποιείται σήμερα (9/9) στις Βρυξέλλες, υπογράμμισε την ανάγκη εφαρμογής ενός «ολοκληρωμένου και συνεκτικού σχεδίου» για να στηριχθούν τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις.

«Σήμερα, το Συμβούλιο υπουργών Ενέργειας της ΕΕ καλείται να λάβει αποφάσεις για να στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις απέναντι σε μία πρωτοφανή ενεργειακή κρίση που πλήττει την Ευρώπη.

Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Είτε θα καταφέρουμε να εφαρμόσουμε ένα ολοκληρωμένο και συνεκτικό σχέδιο για να στηρίξουμε τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, είτε θα παραδοθούμε στις επιδιώξεις και τους εκβιασμούς αυταρχικών ηγετών. Η Ευρώπη πρέπει να λάβει αποφάσεις τώρα».

Διαβάστε επίσης:

Υποκλοπές: Ο Σπίρτζης καταγγέλλει παρακολούθηση του κινητού του με Predator – «Έλαβα το ίδιο μήνυμα με Κουκάκη και Ανδρουλάκη»

Οικονόμου: Οι εκλογές θα γίνουν το 2023 – Ενδεχομένως πριν τις πανελλαδικές (Video)

Τι θέλει να πετύχει ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ – Τα θέματα «αγκάθια»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:46