search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:06
MENU CLOSE

«Ευρυγώνιο» το πρόγραμμα του ΕΡΤNews

09.09.2022 09:35
ertnews new

«Τρέχει» το πρόγραμμα του ΕΡΤNews από τη Δευτέρα (5/9) αλλά δεν έχει αναπτυχθεί στην τελική μορφή του, σύμφωνα και με επίσημα χείλη από την ΕΡΤ.

Το αμέσως προσεχές διάστημα θα προστεθούν  εβδομαδιαίες εκπομπές για το Περιβάλλον με την Κατερίνα Χριστοφιλίδου, την Ομογένεια με τον Γιάννη Μούτσιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον Τάκη Σαράντη, τόνισε ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Φώτης Καφαράκης.

Πέραν όμως των σχεδιασμών αυτών που βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, το ΕΡΤNews δίνει- επισημαίνεται- ιδιαίτερη έμφαση στα ζητήματα της Περιφέρειας.

Δευτέρα με Παρασκευή θα μεταδίδεται από το στούντιο της Θεσσαλονίκης η εκπομπή «Περίμετρος», σε παράλληλη μετάδοση με την ΕΡΤ3.

Επίσης, στις 6 το απόγευμα μαζί με το δελτίο στη Νοηματική, θα βγαίνει στον αέρα, από τη Θεσσαλονίκη, ένα δελτίο ειδήσεων που εστιάζει σε θέματα της Περιφέρειας.

Η ΕΡΤ3 θα έχει πιο έντονη παρουσία και ενεργότερη συμμετοχή στην διαχείριση της ειδησεογραφίας από τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της ΕΡΤ, ενώ έχει πάντα κομβικό ρόλο στην παραγωγή και προβολή θεμάτων από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, ενημέρωσε ο επικεφαλής του ειδησεογραφικού τομέα του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού.

Νέο στοιχείο με αφορμή το ΕΡΤNews είναι η παραγωγή ενημερωτικών ενθέτων. Πρόκειται για αυτόνομες ζώνες διεθνών, οικονομικών και αθλητικών θεμάτων που προβάλλονται καθημερινά κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής ροής, ενώ ρεπόρτερ της ΕΡΤ έχουν αναλάβει την παραγωγή και παρουσίαση ξεχωριστών αφιερωματικών εκπομπών, δεκάλεπτης διάρκειας, σε συγκεκριμένη ώρα, μια φορά την εβδομάδα.

Τα ένθετα αυτά, που θα επαναπροβάλλονται ανα διαστήματα στο πρόγραμμα του καναλιού, αφορούν την υγεία, το περιβάλλον, την εκπαίδευση και την καινοτομία, τον αγροτικό τομέα, τις Τέχνες και ξεχωριστά τον κινηματογράφο, τον τουρισμό και άλλους τομείς δραστηριότητα. Προγραμματίζεται επίσης  ένα ένθετο και για τις ξεχωριστές ικανότητες που έχουν τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Διαβάστε επίσης:

Βασίλισσα Ελισάβετ: Από τους «Simpsons» μέχρι το «The Crown» (videos)

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο βρετανικός Τύπος την αποχαιρετά (Photos)

Τηλεθέαση που… μουρμουρίζει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 19:05