search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:51
MENU CLOSE

Άγρια κόντρα Άδωνι-Φίλη: «Ντροπή σου, ορντινάντσα του Πούτιν» (Video)

13.09.2022 11:21
adonis_filis_new

Σε πολύ υψηλούς τόνους «εκτροχιάστηκε» το πρωί της Τρίτης (13/9) η πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του Νίκου Φίλη για την υπόθεση των υποκλοπών.

Οι δύο πολιτικοί άνδρες βρέθηκαν καλεσμένοι στο OPEN και η κουβέντα δεν άρχισε να ξεφύγει με τον υπουργό Ανάπτυξης να εκτοξεύει προσωπικό χαρακτηρισμό κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Η «έκρηξη» του Άδωνι Γεωργιάδη ήρθε όταν ο Νίκος Φίλης έκανε αναφορά για κάμψη της δημοκρατίας στη χώρα μας.

«Την ακρίβεια μαζί με τις υποκλοπές και την κάμψη της δημοκρατίας στη χώρα μας θα την πληρώσει η κυβέρνηση και να μην καυχάται», ήταν το σχόλιο του Νίκου Φίλη.

«Κάμψη της δημοκρατίας είναι το φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφερόμενος σε μια χιουμοριστική, σατιρική παράσταση του Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη που παρουσιάστηκε στο Φεστιβάλ Σπούτνικ.

«Κάμψη της δημοκρατίας είναι το χιούμορ;», ήταν η άμεση απάντηση του Νίκου Φίλη, με τον υπουργό Ανάπτυξης να χάνει την ψυχραιμία του και να επανέρχεται: «Ντροπή σου, ορντινάντσα του Πούτιν».

«Εδώ γελάμε μαζί σας», ήταν η απάντηση του ψύχραιμου Νίκου Φίλη ο οποίος απευθυνόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη τον κάλεσε να μαζέψει «τους πλούσιους που πλουτίζουν περισσότερο με τα χρήματα των πολιτών καθώς τα χρήματα της ενέργειας πάνε στις τσέπες πέντε πλούσιων και μετά ελάτε να μιλήσουμε».

«Μια βίαιη υπερφορολόγηση των πολιτών με δήθεν επιδοτήσεις στους πολίτες για να πάνε στις τσέπες των χρυσοκάνθαρων παραγωγών ενέργειας. Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία», κατέληξε ο Νίκος Φίλης.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το λεπτό 24:47 και μετά:

Διαβάστε επίσης:

Welt για υποκλοπές: Πίσω από τη γυαλιστερή βιτρίνα συντελείται μια αυταρχική αλλαγή

Εξεταστική για τις υποκλοπές: Καταθέτουν οι πρώην διοικητές της ΕΥΠ

Libération για υποκλοπές: Ο πρωθυπουργός επιτίθεται στο κράτος δικαίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32