search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 19:45
MENU CLOSE

Εξεταστική για τις υποκλοπές: Καταθέτουν οι πρώην διοικητές της ΕΥΠ

13.09.2022 09:59
exetastiki_ypoklopes_new

Με τις καταθέσεις των δύο πρώην διοικητών της ΕΥΠ, του Θεόδωρου Δαραβίλλα (2012-2015) και του Ιωάννη Ρουμπάτη (2015-2019), ανοίγει σήμερα (13/9) ο κατάλογος εξέτασης μαρτύρων στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση των υποκλοπών.

Η εξέταση μαρτύρων έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10:00 και θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών με τη διαδικασία της πλήρους μυστικότητας, όπως έχει αποφασιστεί για όλες τις συνεδριάσεις της Επιτροπής.

Την ίδια ώρα δεν έχουυν κοπάσει οι φωνές από την πλευρά της αντιπολίτευσης για την εξαίρεση από μάρτυρες όλων των εμπλεκομένων πολιτικών προσώπων, όπως ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο παραιτηθέντας εξαιτίας των αποκαλύψεων γενικός του γραμματέας Γρηγόρης Δημητριάδης.

Μεταξυ αλλων, από την πλευρά της πλειοψηφίας, αναμένεται να να ζητηθούν διευκρινήσεις για την υπόθεση παρακολούθησης των πρωην στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ Σαγιά-Πιτσιορλα καθως και αλλων προσώπων εκείνης της περιόδου.

Διαβάστε επίσης:

Φυσικό αέριο: Σε απόγνωση οι πολίτες – Τι λέει και τι κάνει η κυβέρνηση

Μήνυμα Μητσοτάκη στον Ερντογάν: Τους περιμένουμε στο φως της ημέρας – Στήριξη Μακρόν για τις τουρκικές προκλήσεις (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17.05.2024 19:37