search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:08
MENU CLOSE

Τηλεφωνικές υποκλοπές σε «δύο έργα», οι ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπλήξεις σε ενέργεια και κατασκευές

13.09.2022 06:30
eyp-ktirio-new

Η υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών μπορεί να μην είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του κόσμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ακόμα δρόμο.

-Ακούγονται πολλά και διάφορα. Πολλά από αυτά, άσχετα, ορισμένα από αυτά στημένα, αλλά και κάποια που μπορούν να συντηρήσουν το θέμα στην επικαιρότητα.

-Ένα από αυτά μπορεί να έχει σχέση με πληροφορία που διαρρέεται από ορισμένες πηγές, ότι πρόκειται να αποκαλυφθεί και παρακολούθηση σημερινού κυβερνητικού στελέχους.

-Αν ισχύει αυτό, να δούμε ποια είναι η περίοδος της παρακολούθησης και εάν αυτή αφορούσε επισύνδεση από την ΕΥΠ ή με το λογισμικό Predator. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο.

-Επιπροσθέτως, έχει ενδιαφέρον ότι ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Μιχάλης Καλογήρου – πρώην υπουργός Δικαιοσύνης – ζήτησε από την ΑΔΑΕ να ελέγξει εάν υπήρξαν επισυνδέσεις σε πέντε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τις απαντήσεις – κυρίως αν δοθούν μέχρι την Παρασκευή – θα κριθεί αν το θέμα πάρει διαστάσεις το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η ενεργειακή κρίση έχει φρενάρει κατά κάποιο τρόπο τα deals στον τομέα της ενέργειας, αν και οι συζητήσεις συνεχίζονται. Εντός των ημερών θα βγει λευκός καπνός για μεγάλο deal που προετοιμάζεται εδώ και καιρό.

Επίσης αναμένεται να έχουμε ανακατατάξεις και στον τομέα των κατασκευών.

Οι συμμαχίες που ξέρουμε αναδιατάσσονται.

Διαβάστε επίσης:

Το εκλογικό πάθημα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και το βοήθα Παναγιά του Κυριάκου

Το «άδειασμα» Μητσοτάκη σε υπουργούς, βουλευτές – Kληρώνουν του… άπιστου Θωμά οι εκλογές – Η αλαζονεία του κυβερνητικού εκπροσώπου

Το καλάθι του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, η παρέλαση στα καφέ και ποιον υπουργό γιουχάρισαν στο ΟΑΚΑ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:08