search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:28
MENU CLOSE

Το καλάθι του Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, η παρέλαση στα καφέ και ποιον υπουργό γιουχάρισαν στο ΟΑΚΑ

09.09.2022 06:00
Deth- Mitsotakis65-new

Καλημέρα σας και ..καλές βραδιές στη ΔΕΘ – παραφράζοντας τον αγαπημένο Βασίλη Καρρά, που τον παλιό καλό καιρό, είχε τις δόξες του τέτοιες ημέρες στη Θεσσαλονικη.

-Αφού γίνει η παρέλαση εκατοντάδων κρατικών αξιωματούχων και παρατρεχάμενων σε λόμπι ξενοδοχείων, καφέ, εστιατορίων και βραδινών κέντρων πολιτισμού στην συμπρωτεύουσα, θα περιμένουμε τον Μητσοτάκη να ανοίξει τα χαρτιά του για επιδόματα, μειώσεις φόρων, εκλογικό νόμο, εκλογές, υποκλοπές και ό,τι άλλο έχει το καλάθι του τριημέρου.

-Στην ομιλία του πρωθυπουργού και στη συνέντευξη τύπου την Κυριακή, θα ξεχωρίσουν οι αναφορές του, στο θέμα των τηλεφωνικών υποκλοπών και βεβαίως στην αλλαγή του εκλογικού νόμου που του εισηγούνται οι πάντες στην κυβέρνηση, στο κόμμα, στα φιλικά του ΜΜΕ.

⁃ Καταρχήν τα καλά νέα. Χθες είχαμε την επίσημη έναρξη του Ράλλυ Ακρόπολης με την υπερειδική στο OAKA. Σε μια πάρα πολύ καλή οργάνωση και αυτό το πιστώνεται – πολιτικά τουλάχιστον – ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Σε ένα πράγμα όμως τον έβγαλε έξω η …στροφή. -Αυτή η παρέλαση του μισού υπουργικού συμβουλίου να ανακοινώνεται απο τα μεγάφωνα του ΟΑΚΑ- ειχε πενήντα χιλιάδες θεατές- για σηκώνουν οι υπουργοί και υφυπουργοί το σημαιάκι στην κάθε ειδική διαδρομή,ήταν πως το λέγαμε παλιά…βλαχομπαρόκ και απαράδεκτη κίνηση για αθλητική διοργάνωση.

⁃ Αυτό όμως ήταν αφορμή για να δώσει ο κόσμος ένα μήνυμα.

⁃ Μόλις ανακοινώθηκε το όνομα της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, σύσσωμοι οι θεατές έριξαν ένα μεγάλο γιούχα. Εικάζω ότι δεν έχουν όλοι αυτοί προσωπικά μαζί της, αλλά με τις πολιτικές που με εμμονή εφαρμόζει.

⁃ Προφανώς θα εστάλη το μήνυμα και στον πρωθυπουργό.

Διαβάστε επίσης:

Το εκλογικό πάθημα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και το βοήθα Παναγιά του Κυριάκου

Τα στοιχήματα για τον εκλογικό νόμο και οι τρεις υφυπουργοί που πάνε… «κουβά»

Οι υποκλοπές σε δόσεις, η κυρία Βρεττού της Attica με τα 350.000 ευρώ και η Αχάριστη(στία) στον Στουρνάρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:27