search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:02
MENU CLOSE

Η Ρίτα Όρα εκτελεί το Running Up That Hill και το διαδίκτυο ζητά από την Kate Bush να την μηνύσει (Videos)

15.09.2022 20:22
rita ora

Η Ρίτα Όρα προκάλεσε αντιδράσεις αφού κατέστρεψε την εμβληματική επιτυχία της Κέιτ Μπους της δεκαετίας του ’80 Running Up that Hill κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής εμφάνισης.

Για σχεδόν 40 χρόνια, το τραγούδι υπήρχε αθόρυβα στις λίστες αναπαραγωγής των οπαδών της ποπ – αλλά η αναβίωση του από το Stranger Things σημαίνει ότι οι αστέρες της ποπ «οφείλουν» να κάνουν τις δικές τους εκδοχές.

Η Ρίτα Όρα είναι η πιο πρόσφατη από μια μακρά σειρά καλλιτεχνών που διασκευάζει το Running Up That Hill – και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από αποτυχημένο.

Ένα απόσπασμα του τραγουδιού έχει γίνει viral στο Twitter, το οποίο δείχνει την Όρα να επιστρατεύει κάθε «φωνητικό κόλπο» καθώς προσπαθούσε να ωραιοποιήσει το τραγούδι και να το κάνει πιο περιπλοκο και απαιτητικό φωνητικά.

Το τραγούδι τελειώνει με την Όρα να πέφτει στο πάτωμα – ίσως από ντροπή; – πριν στείλει ένα φιλί στο κοινό.

Η αντίδραση στο Twitter ήταν άμεση – οι θαυμαστές της Κέιτ Μπους έμειναν εμβρόντητοι από την εξαιρετικά υπερβολική ερμηνεία της Ρίτα Όρα.

Κάποιοι μάλιστα ζήτησαν από την Kέιτ Μπους να κινηθεί νομικά εναντίον της Όρα.

Το Running Up That Hill κυκλοφόρησε ως το βασικό σινγκλ από το πέμπτο άλμπουμ της Kέιτ Μπους, Hounds of Love το 1985. Το τραγούδι συμπεριλήφθηκε στην τέταρτη σεζόν του Stranger Things που του έδωσε μια νέα πνοή.

Η εξέχουσα θέση του τραγουδιού στο σόου είχε ως αποτέλεσμα να βρίσκεται στην κορυφή των charts στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε διάφορες άλλες χώρες. 

Διαβάστε επίσης:

Ματίνα Παγώνη: «Μου έχει γίνει πρόταση για τηλεοπτική εκπομπή – Με διεκδικούν τα κανάλια» (Video)

Μαρίνα για Γιώργο Πατούλη: «Απομυθοποίησα ανθρώπους, όχι θεσμούς όπως τον γάμο» (Video)

Αντώνης Ρέμος: Αυτός είναι ο μεγάλος του «φόβος» για την κόρη του (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 21:02