search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:34
MENU CLOSE

Πειραιάς: Περισσότερα από 170 κιλά κοκαΐνη εντοπίστηκαν σε κοντέινερ (Video)

20.09.2022 13:03
kokaini new

Mια μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι διωκτικές αρχές στον Πειραιά. Εντόπισαν μια μεγάλη ποσότητα επικίνδυνων ναρκωτικών η οποία προφανώς θα διοχετευόταν στην παράνομη εγχώρια αγορά.

Ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους 173 κιλών και 450 γραμμαρίων, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε εμπορευματοκιβώτιο ψυγείο στο λιμάνι του Πειραιά, προερχόμενο από την Αφρική.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, σε συνεργασία με το Γραφείο DEA της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Ο έλεγχος στο εμπορευματοκιβώτιο διενεργήθηκε με τη συμμετοχή της Γ’ Τελωνειακής Διεύθυνσης Πειραιά, της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Λιμενικού και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ

Το προσδοκώμενο όφελος από την πώληση της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαϊνης υπολογίζεται, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ότι θα ξεπερνούσε το χρηματικό ποσό των 6.000.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης

Άρτα: Αστυνομικός σκύλος «ξετρύπωσε» τροποποιημένα, παραισθησιογόνα μανιτάρια που καλλιεργούσε φοιτητής (photos)

Η απάντηση από το Αρσάκειο για την απόλυση εκπαιδευτικού «λόγω υπόθεσης Λιγνάδη» – «Ψευδείς και συκοφαντικές πληροφορίες»

Σκάκι: Σπουδαία διάκριση για 14χρονο Έλληνα μαθητή – Τέταρτος στον κόσμο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:33