search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 04:27
MENU CLOSE

Διάγγελμα Πούτιν: «Πόνοι στο στήθος» πίσω από την αναβολή, σύμφωνα με «εσωτερική» πηγή

21.09.2022 13:38
putin speech

Στην αποκάλυψη ότι η αναβολή του χθεσινού διαγγέλματος Πούτιν οφείλεται σε έντονο βήχα και πόνους στο στήθος που αντιμετώπισε Ρώσος πρόεδρος προχώρησε κανάλι στο Telegram.

Το General SVR επικαλείται ως πηγή πρώην εργαζόμενο του Κρεμλίνου.

Συγκεκριμένα, το κανάλι ανέφερε ότι το διάγγελμα του Βλαντιμίρ Πούτιν, το οποίο είχε προγραμματιστεί για χθες (20/9) το βράδυ, αναβλήθηκε διότι ο Ρώσος πρόεδρος δεν ήταν σε θέση να το πραγματοποιήσει.

Τελικά, το διάγγελμα του Ρώσου προέδρου πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη (21/9), στις 09:00 το πρωί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του καναλιού, που επικαλείται συχνά πρώην και νυν αξιωματούχους των υπηρεσιών πληροφοριών ως πηγές του, ο Πούτιν παρουσίασε έντονο βήχα και πόνους στο στήθος.

Ως αποτέλεσμα, στο Κρεμλίνο επικράτησε μεγάλη αναστάτωση με τους βοηθούς του Πούτιν να καλούν εκτάκτως τους γιατρούς του. Οι γιατροί φέρεται να ήταν εκείνοι που συμβούλευσαν τον Πούτιν να μην πραγματοποιήσει το διάγγελμα και να κάνει εξετάσεις.

«Όταν ο πρόεδρος Πούτιν ετοίμασε το διάγγελμά του και ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την μαγνητοσκόπηση, τότε άρχισε να βήχει. Αρκετές προσπάθεις να ξεκινήσει η μαγνητοσκόπηση ακυρώθηκαν λόγω του βήχα. Μετά την τέταρτη ανεπιτυχή προσπάθεια να βιντεοσκοπηθεί το διάγγελμα κλήθηκαν γιατροί στους οποίους ο Βλαντιμίρ Πούτιν παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος», αναφέρει το General SVR.

«Οι γιατροί συνέστησαν την αναβολή της μαγνητοσκόπησης και πρότειναν ο Πούτιν να υποβληθεί σε εξετάσεις, κάτι που έγινε», προσθέτει το ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με τον συντάκτη της ανάρτησης, «κατά μια ομάδα ανθρώπων στον στενό κύκλο του Πούτιν, ο Ρώσος πρόεδρος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας προκειμένου να επαναπρογραμματιστεί η μαγνητοσκόπηση και να επανεξετάσει την απόφασή του».

«Άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο της Ρωσίας γνωρίζουν την παθολογική αναβλητικότητα στη λήψη αποφάσεων του Πούτιν και την αβεβαιότητα που τον διακατέχει όταν πρόκειται να λάβει αποφάσεις-κλειδιά», αναφέρει, δίνοντας ένα εναλλακτικό σενάριο για τι συνέβη.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: 65χρονος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 9 μηνών για… κτηνοβασία

Γερμανία: Κρατικοποιείται η γιγάντια εταιρεία αερίου Uniper

Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων: Να προετοιμαστούμε για το φθινοπωρινό κύμα της πανδημίας – Ο κορωνοϊός είναι εδώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:50