search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:14
MENU CLOSE

Εδώ ο Ιβάν, εκεί ο Ιβάν, στο… λιμάνι ο Ιβάν, η πίεση για παρέμβαση της Προέδρου και το κουίζ των εκλογών

21.09.2022 07:49
savvidis_new

Χαίρετε.

Μεγάλη προβλέπεται σήμερα η ταλαιπωρία στους δρόμους της Αθήνας από την απεργία των εργαζομένων σε όλες τις συγκοινωνίες. Από τη μια, τα αιτήματα των εργαζομένων για εργασιακές σχέσεις για ωράρια, για διαφάνεια στις προσλήψεις και από την άλλη το μπλακάουτ στους δρόμους από την απεργία στα δημόσια μέσα μεταφοράς. Δεν ξέρεις που να βάλεις το ζύγι.

Business, επενδύσεις και πολιτική. Φουντώνουν πάλι οι πληροφορίες ότι ο Ιβάν ετοιμάζεται να την… κάνει από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και οι μνηστήρες παίρνουν θέση.

– Βέβαια, οι υποψήφιοι παίρνουν θέση στα δημοσιεύματα, γιατί επίσημα δεν έχει γίνει κάτι που να δείχνει ότι το λιμάνι θα αλλάξει χέρια. Οι γνωρίζοντες τις κινήσεις του Ιβάν, λένε ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την επένδυση, παρά τις πιέσεις που συνεχίζονται και από πέραν του Ατλαντικού. Η δυσκολία να καταλάβει κανείς τι γίνεται σε αυτό το θέμα, έγκειται στο… εδώ ο Ιβάν εκεί ο Ιβάν, πού είναι ο Ιβάν;

– Ο Αλέξης Τσίπρας στην ΔΕΘ έριξε μια πρώτη «βολή» στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας καλώντας την να τοποθετηθεί στο θέμα των υποκλοπών και κυρίως – και ως πρώην δικαστικός φαντάζομαι – στο θέμα της επίκλησης του απορρήτου από την κυβέρνηση. Σήμερα στη συνάντηση που θα έχει με τον Νίκο Ανδρουλάκη της δίνεται η ευκαιρία. Θα το πράξει;

– Κουίζ: Μην βάζετε στοιχήματα ότι θα έχουμε ντε και καλά δεύτερη Κυριακή εκλογών μετά την πρώτη κάλπη με απλή αναλογική. Δεν το λέω εγώ, αλλά ανώτερος παράγοντας του πολιτικού συστήματος. Κάτι ξέρει, κάτι… μαγειρεύει.

Διαβάστε επίσης:

Ποιοι «σπρώχνουν» τον Τσίπρα στο…33%, τα ραντεβού των αρχηγών με εκδότες και οι «μπαμπούσκες» του Πούτιν

Ο «άλλος» Τσιπρας στην ΔΕΘ, το «Mea Culpa» στη μεσαία τάξη και το φρένο στους Άραβες για την είσοδο στην Εθνική

Η ΔΕΘ του Τσίπρα, τα γκολ από… τα αποδυτήρια στη συνέντευξη Τύπου και ο εξωφυλαρούχας Οικονόμου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 19:11