search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:36
MENU CLOSE

Η ΔΕΘ του Τσίπρα, τα γκολ από… τα αποδυτήρια στη συνέντευξη Τύπου και ο εξωφυλαρούχας Οικονόμου

16.09.2022 06:00
tsipras-deth-2021-new

Ανεβαίνει στη ΔΕΘ ο Προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ για συναντήσεις με φορείς, ομιλία Σάββατο βράδυ και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή.

Αυτή τη φορά, μου λένε ότι οι παρεμβάσεις του θα είναι διαφοροποιημένες σε σχέση με τις παροχολογίες του παρελθόντος, αφού δεν είναι εξαιρετική η εμπειρία από το «πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης».

Έμφαση θα δοθεί σε προτάσεις για στήριξη στους μικρομεσαίους -οι οποίοι απουσιάζουν από το πακέτο που εξήγγειλε ο Μητσοτάκης- και θέματα λειτουργίας του κράτους, των θεσμών και προφανώς το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών. Αυτά τουλάχιστον διαρρέουν οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Η συνέντευξη τύπου την Κυριακή θα ξεκινάει με γκολ από τα… αποδυτήρια γιατί, αν κρίνουμε από την περσινή διαδικασία, οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πολύ διαφορετική αντίληψη από το επιτελείο του πρωθυπουργού, που απέκλεισε σκόπιμα κάποια Μέσα.

Σ’ αυτό το θέμα- ή καλύτερα στο απαράδεκτο θέαμα, που προφανώς βαραίνει και τον ίδιο τον πρωθυπουργό – ο εισηγητής μιας τέτοιας αντιμετώπισης ήταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Οικονόμου. Άλλωστε, αυτή την αντίληψη εκπέμπει και σε κάθε εμφάνισή του.

Διαβάστε επίσης:

Το (παραλίγο) πετσόκομα του Πέτσα, η επιστράτευση των πρώην και το εμπάργκο σε κορυφαίο υπουργό

Ποιοι παίζουν το «παιχνίδι» για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής – Ποιοι αποκλείονται από τα ημιτελικά

Τηλεφωνικές υποκλοπές σε «δύο έργα», οι ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπλήξεις σε ενέργεια και κατασκευές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:34