search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:26
MENU CLOSE

Το (παραλίγο) πετσόκομα του Πέτσα, η επιστράτευση των πρώην και το εμπάργκο σε κορυφαίο υπουργό

15.09.2022 06:30
mitsotakis29_new

Χαίρετε.

Η δήλωση Πέτσα, «όποιος δεν προσαρμόζεται, πεθαίνει» χαραχτηρίστηκε από κάποιους ατυχής, κάποιοι άλλοι είπαν ότι «έλα βρε αδερφέ, του ξέφυγε κλπ., αλλά λίγο έλειψε να τον καρατομήσει ο Μητσοτάκης.

-Μου λένε ότι του τη «χάρισε», για να μην φουντώσει το θέμα, αλλά γιατί υπήρξε και κυβερνητικός εκπρόσωπος και στενός του συνεργάτης. Όμως μια, δύο, τρεις, φαίνεται ότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να παίξει το τόπι.

-Ουσιαστικά πέντε μήνες έμειναν στην κυβέρνηση για παραγωγικό έργο. Από Μάρτιο θα μπούμε σε εκλογική τροχιά, αφού αρχές Απριλίου ο Μητσοτάκης θα προκηρύξει τις εκλογές, στα μέσα Μαΐου θα έχουμε τις πρώτες και μέσα Ιουνίου τις δεύτερες (βελτιώνω τη προχθεσινή μου πρόβλεψη).

-Μαθαίνω λοιπόν ότι στην πανστρατιά που θα κηρύξει ο Μητσοτάκης θα προσκληθούν οι πάντες. Πρώην πρωθυπουργοί, πρώην Επίτροποι και μεταγραφές… αεροδρομίου!

-Όλοι οι καλοί χωράνε, κυρίως όταν πιάνουν τα ζόρια.

-Κουίζ: Είναι κορυφαίος υπουργός και ο Μητσοτάκης δεν θέλει να τον βλέπει για διάφορους -και- πολιτικούς λόγους. Εδώ ταιριάζει αυτό που είχε πει κάποτε ο Όσκαρ Ουάιλντ, όταν τον ρώτησαν ποια είναι η σχέση του με κάποιον ηθοποιό. «Η σχέση μου μαζί του, συνίσταται στο να τον αποφεύγω»!

Διαβάστε επίσης:

Τηλεφωνικές υποκλοπές σε «δύο έργα», οι ερωτήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και οι εκπλήξεις σε ενέργεια και κατασκευές

Το «άδειασμα» Μητσοτάκη σε υπουργούς, βουλευτές – Kληρώνουν του… άπιστου Θωμά οι εκλογές – Η αλαζονεία του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ποιοι παίζουν το «παιχνίδι» για πρωθυπουργό κοινής αποδοχής – Ποιοι αποκλείονται από τα ημιτελικά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:20