search
ΠΕΜΠΤΗ 05.11.2026 20:32
MENU CLOSE

Πάτρα: 64χρονος κρατούμενος εντοπίστηκε νεκρός στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

05.11.2026 20:11
fylaki

Προσθέστε το topontiki.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Add topontiki.gr on Google

Νεκρός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης, 5/11, ένας 64χρονος κρατούμενος στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, ο 64χρονος Έλληνας κρατούμενος βρέθηκε νεκρός στο κελί του από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο 64χρονος αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ τα αίτια θανάτου του παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστα, και αναμένεται να προσδιοριστούν από τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών.

Το νέο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα θανάτων που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους μήνες στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πατρών.

Διαβάστε επίσης:

Απάτη με τη ΜΚΟ «Παιδική Χαρά»: Η Μανησιώτη μπλόκαρε λογαριασμό μητέρας που συγκέντρωνε χρήματα για το άρρωστο παιδί της – «Θα τα μαζέψουμε εμείς»

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους έξι μηχανικοί που συμμετείχαν στο κύκλωμα της πολεοδομίας Κατερίνης

Λήξη συναγερμού για την ύποπτη βαλίτσα στην Κυψέλη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 05.11.2026 20:32