search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:51
MENU CLOSE

Ποιοι «σπρώχνουν» τον Τσίπρα στο…33%, τα ραντεβού των αρχηγών με εκδότες και οι «μπαμπούσκες» του Πούτιν

20.09.2022 06:00
matrioshka

Καλημέρα σας.

Δύο ήταν τα σημαντικά γεγονότα στην χθεσινή μέρα. Οι συμβολισμοί που εξέπεμψε όλο το τελετουργικό στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ, που ήταν συνυφασμένο και άρρηκτα συνδεδεμένο με την προσωπικότητα της.

Να δούμε αν ο Κάρολος καταφέρει να συνεχίσει χωρίς τριγμούς στην δυναστεία, ή θα προτιμήσει να παραδώσει το σκήπτρο στον διάδοχο William.

Το δεύτερο, εδώ στα δικά μας, τα ωραία, τα καλά, μια από τα ίδια, όπως τα τελευταία χρόνια οι σχολιασμοί μετά τις εμφανίσεις του Τσίπρα στη ΔΕΘ

-Όταν κάνει εξαγγελίες ο πρωθυπουργός, η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων, τις θεωρεί υπολογισμένες μέχρι το τελευταίο ευρώ. Όταν κάνει εξαγγελίες ο Τσίπρας, δεν είναι υπολογισμένες. Άλλος λέει ότι είναι 12δισ., άλλος 15, άλλος 30 και βάλε. Εξαιρετική τακτική. Έτσι όπως το πάνε, πάλι 33% βλέπω να παίρνει στο τέλος ο Τσίπρας.

-Όσο μπαίνουμε στο χειμώνα και δυσκολεύουν τα πράγματα, θα έχουμε συναντήσεις Μητσοτάκη και Τσίπρα με πολλούς παράγοντες. Εκδότες, επιχειρηματίες και βεβαίως – βεβαίως φορείς, πολλούς φορείς. Όλα λοιπόν μπορεί να αλλάζουν σιγά-σιγά, αλλά όχι οι δημοσκοπήσεις. Εκείνες εκεί, κολλημένες στα ίδια. Να μη θυμίσω τι είχαν πάθει σχεδόν όλες – με 1-2 εξαιρέσεις- στις εκλογές του 19.

-Την άλλη ιστορία την ξέρετε. Εκείνη με τα ρωσικά συμφέροντα που διείσδυσαν στη χώρα στα ΜΜΕ, στις επιχειρήσεις, στην Εκκλησία. Προσεχώς θα ανέβει αυτό το έργο και θα διαθέτει πιπεράτες ιστορίες. Άλλες για αγρίους και άλλες κανονικές.

Διαβάστε επίσης:

Ο «άλλος» Τσιπρας στην ΔΕΘ, το «Mea Culpa» στη μεσαία τάξη και το φρένο στους Άραβες για την είσοδο στην Εθνική

Η ΔΕΘ του Τσίπρα, τα γκολ από… τα αποδυτήρια στη συνέντευξη Τύπου και ο εξωφυλαρούχας Οικονόμου

Το (παραλίγο) πετσόκομα του Πέτσα, η επιστράτευση των πρώην και το εμπάργκο σε κορυφαίο υπουργό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:51